Porai važiuojant į miestą jie pastebėjo ties pakele į automobilius ledo gabalus mėtantį ir bandantį pakeleivingus automobilius tranzuoti vyriškį. Karolina pastebėjo, jog jis galimai buvo neblaivus, mat elgėsi neadekvačiai, negalėjo eiti tiesiai. Apie šį įvykį šeštadienį pranešė ir Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

„Apie 22.45 val., Molėtų plente, Vilniuje, vyriškis iš chuliganiškų paskatų metė į pravažiuojantį automobilį „Maserati Levante Diesel“ ledo-sniego luitą ir išdaužė keleivio pusės priešrūkinį žibinto stikliuką ir nubrozdino priekinį buferį. Žala tikslinama“, – skelbiama policijos ataskaitoje.

Su DELFI kalbėjusis K. Liukaitytė pasakojo, jog kadangi pati neseniai įgijo vairuotojo pažymėjimą, o ir šiame kelyje dažnai sutinkami laukiniai žvėrys, naktimis vairuoti ji vengia, todėl už vairo buvo jos mylimasis. „Visa laimė, kad vairavo Andrius ir nepasimetė.

Garsas ir smūgis pasirodė tikrai stiprus. Labai išsigandau. Jei su mumis būtų buvęs ir vaikas, būtų buvę blogiau. Aš net pradėjau drebėti iš išgąsčio, nes iš pradžių nesupratome, kas įvyko“, – pasakojo pašnekovė.

Anot K. Liukaitytės, vyriškis važiavo į Ukmergę ir naktį stabdė pakeleivingus automobilius, tačiau stovėjo net ne toje kelio pusėje. Kadangi automobiliai nestojo, jis nusprendė atkeršyti apmėtydamas juos ledu. Tuomet jie iškvietė policijos pareigūnus, kurie užpildė protokolą ir toliau tikslina įvykio aplinkybes bei žalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)