Kauno „Žalgiris“ gins pernai iškovotą titulą, o iššūkį čempionėms mes Klaipėdos „Neptūno“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ šokėjų grupės.

DELFI skaitytojai turi galimybę balsuoti už mėgstamiausią šokėjų komandą. Jų balsai sudarys 25 proc. galutinio balo. Komisija merginų pasirodymus vertins per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą Klaipėdoje vasario 17-18 d. Komisijos balai sudarys 75 proc. galutinio balo.

Siūlome susipažinti su visomis „Betsafe–Šokėjų kovų“ finalininkėmis:

1. „Lietuvos Rytas Dance Team“

„Lietuvos Rytas Dance Team“ komandoje šiuo metu šoka 15 profesionalių baleto, sportinių, šiuolaikinių ir gatvės šokių šokėjų bei sportininkių, galinčių pasigirti asmeniniais laimėjimais.

2011 m. merginos dalyvavo Europos krepšinio čempionate („EuroBasket 2011“), 2014 m. Pasaulio taurės turnyre jungtinėje komandoje su garsiosiomis ukrainietėmis „Red foxes“. Komanda dalyvauja tarptautiniuose krepšinio turnyruose Lietuvoje, Latvijoje, Prancūzijoje, taip pat įvairiuose renginiuose Lietuvoje ir užsienyje.

2017 m. „Lietuvos Rytas Dance Team“ lankėsi Ispanijoje bei Kinijoje. Jos iki šiol yra pirmosios ir vienintelės krepšinio klubo palaikymo šokėjos, dalyvavusios tarptautiniuose, tūkstantines žiūrovų minias pritraukiančiuose paraduose užsienio šalyse.

2. „KU Leaderdance“

„KU Leaderdance“ – žinomiausia ir ilgiausią patirtį turinti krepšinio palaikymo komanda. Komandos istorijoje – 8 FIBA Europos čempionatai, 2 FIBA pasaulio čempionatai, Eurolygos finalo ketverto, NBA rungtynės.

Komandos sudėtyje – 12 profesionalių meninės ir sportinės gimnastikos merginų. Šokėjos visuomet stengiasi nustebinti žiūrovus ir gerbėjus profesionaliais ir iki smulkmenų išdirbtais pasirodymais.

3. „Žalgiris Kaunas Cheerleaders“

„Žalgiris Kaunas Cheerleaders“ merginos – ambicingos, užsispyrusios ir siekiančios savo tikslų. Šią komandą vienija bendras tikslas – ne vien šokių judesiais, bet ir savo triukais palikti nepakartojamą įspūdį žiūrovams ir savo gerbėjams. Merginos ne kartą buvo pripažintos kaip geriausios šokėjos ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

„Žalgiris Kaunas Cheerleaders“ dalyvavo „Euroleague Final Four“ Stambule (2012 m.), Milane (2014 m.), Berlyne (2016 m.). 2017 m. šoko Europos krepšinio čempionate Izraelyje, taip pat dalyvavo „Women's Euroleague Final Four“ (2013 m.) ir kituose turnyruose. Šių metų tikslas – apginti pernai iškovotą geriausių LKL šokėjų titulą.

4. „Lietkabelis Dance Team“

„Lietkabelis Dance Team“ – jauna, trečią sezoną gyvuojanti šokėjų komanda. Dalyvavimas projekte merginoms yra didelė galimybė ir iššūkis. Komandos tikslas – tapti geriausia savo komandos versija ir įrodyti, kad gali daug daugiau nei iš jų tikimasi! Merginos ambicingos ir ryžtingos, į kiekvieną konkursą ir varžovą visuomet žiūri labai rimtai.

Komanda 2017 m. dalyvavo „EFES Euroleague Dance Challenge“ konkurse (II vieta) ir „LKL-Šokėjų kovose“ (II vieta). „Betsafe–Šokėjų kovų“ projektui merginos ruošiasi labai atsakingai ir pažada parodyti įsimintiną šou žiūrovams.

BALSAVIMAS

Įspėjame, kad nesąžiningai ir sukčiaujant atiduodami balsai yra reguliariai trinami. 

DELFI skaitytojų balsavimo rezultatai bus paskelbti vasario 15 d. oficialioje LKL (Lietuvos krepšinio lyga) internetinėje svetainėje.

Projekto geriausia komanda bus paskelbta vasario 18 d. per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.