Vėl verdančios eurovizinės aistros Mios galvoje sužadino trejų metų senumo įvykius, kai, kaip ji pati sako, prodiuseriai ėmė žaisti „nešvarius žaidimus“. Interviu portalui 15min.lt Mia pasakojo, jog tuomet, iki finalo likus vos kelioms dienoms, ji buvo pakviesta pasikalbėti. „Nenoriu minėti pavardžių, tebūnie tai paslaptis. Manęs paklausė, ko noriu už tai, kad Monika ir Vaidas dainuotų finale duetu. Tada pajuokavau – dėkit milijoną ant stalo ir būsim atsiskaitę“, – kalbėjo Mia. Jos nuomone, dueto pergalė buvo iš anksto nulemta.

DELFI susisiekus su Mia, ši patikino, kad viską, ką norėjo, jau pasakė: „Nė vieno žodžio neatsiimu“.

Tuo metu, kai eurovizinių atrankų finale Mia liko antra, Monikos Linkytės prodiuseriu buvęs Martynas Tyla DELFI pasakojo, jog tokie kaltinimai laužti iš piršto.

„Daug metų kažkas kažkuo skundžiasi, kažkas kažką kaltina, kažkas mato sąmokslo teorijas. Aš visada užduodu klausimą: o žmonės kam balsuoja? Jei žmonės balsuoja – apie kokią sąmokslo teoriją galima kalbėti? Jei turi gerą dainą – gali nugalėti bet ką. Jei ateitų jaunas atlikėjas su puikia daina, o ten būtų Mamontovas, Jazzu ir Montvydas, jis su ta daina ir nugalėtų“, – įsitikinęs M. Tyla. Jis pabrėžė, jog visų eurovizinių kovų metu savo nuomonę reiškia ne tik komisija, bet ir žiūrovai, kurių balsai yra itin svarūs.

DELFI susisiekus su Lietuvos delegacijos „Eurovizjoje“ vadovu Audriumi Giržadu, šis tikino, kad tąkart, kai Vaidas su Monika uždainavo duetu, buvo eksperimentiniai taisyklių metai. „Tuomet visi atlikėjai dainavo vieni kitų dainas, kone kas savaitę visi turėjo paruošti vis kitą dainą su savo aranžuote. Atlikėjams taip pat buvo pasiūlyta sustoti ir į duetus. Vaidas su Monika padainavo ir liko duete“, – kalbėjo Audrius ir patikino, jog tie, kurie nenorėjo dainuoti duetu, galėjo atsisakyti šio pasiūlymo.

Į nacionalines atrankas sugrįžusi Mia jau dalyvavo antrosios laidos filmavime. Laidą TV žiūrovai pamatys šeštadienio vakarą per LRT televiziją.

Mia atrankose atlieka kūrinį „Arrows“. Komisija ypatingų priekaištų, išskyrus vos kelias pastabas, neturėjo. Komisijos narei G. Griniūtei pritrūko ryškesnės kulminacijos, o A. Pogrebnojus stebėjosi, kodėl ir Mia, ir scenoje prieš ją pasirodžiusi atlikėja vilkėjo juodus drabužius.

„Juk čia „Eurovizija“, čia linksma, smagu. Manau, galima pridėti daugiau blizgesio“, – nuomonę apie Mios įvaizdį išsakė žinomas dizaineris.

Kaip pasiseks Miai ir ar ji pateks į kitą etapą – paaiškės šeštadienio vakarą, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus.

Antrosios eurovizinių atrankų laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)