Vakarėlyje susirinkę ne tik mėgavosi įspūdingai pasipuošusių šokėjų pasirodymais, bet ir galėjo išbandyti savo jėgas prie žaidimų stalų.

Vėliau, artėjant vidurnakčiui, svečiai išėjo į lauką stebėti įspūdingų fejerverkų, nutvieskusių Vilniaus dangų.

R. Židonytė vakarėlyje linksminosi su mylimuoju K. Ramoška. Pora susižadėjo prieš dvejus metus, 2015-aisiais jiedu susilaukė dukros.

Dar karšta ir itin spalvinga galerija iš šios nakties linksmybių:

Pirmą kartą viešumoje Rasa su Karoliu pasirodė pernai lapkritį, tačiau apie jausmus vienas kitam nebuvo linkę viešai atvirauti. Balandį pora paliko savo įprastus darbus čia, Lietuvoje, ir išsikraustė gyventi į Tenerifę, Ispaniją. Portalo MIESTE.lt žiniomis, pora šią salą pasirinko būtent todėl, kad Karolis iš ten sulaukė pelningo darbo pasiūlymo. R. Židonytė ir K. Ramoška Tenerifėje planuoja ir vestuves. Patikimų šaltinių duomenimis, sužadėtiniai jau džiaugiasi ne tik artėjančiomis vestuvėmis, bet ir netrukus aplankysiančiu šeimos pagausėjimu, pora laukiasi pirmagimio. MIESTE.lt susisiekus su Karoliu, šis mandagiai atsisakė kalbėti apie šeimos pagausėjimą.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/veidai/zmones/rasa-zidonyte-su-mylimuoju-laukiasi-pirmagimio.d?id=68153402

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)