Išskirtinis koncertas bus surengtas Nacionalinėje dailės galerijoje tik trims šimtams žmonių. Tai išties itin maža auditorija Justei, kuri pastaruoju metu koncertuoja atvirose erdvėse arba arenose.

Bilietų kainos – nuo 60 iki 339 eurų. Tiesa, pigiausi bilietai jau ištirpo, tad dar norintiems suspėti į šį koncertą, teks plačiau atverti pinigines. O kokia prabanga galės mėgautis tie, kurie už bilietus paklos 339 eurų?

Akustinį Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertą organizuojantis Valdas Petreikis DELFI pasakojo, kad nereiktų nustebti tokia kaina, priešingai – už ją siūlomas ypatingas paketas. „Tai ne tik bilieto, o ir vakarienės kaina. Šis koncertas – itin ekskliuzyvus, Justė praktiškai neberengia tokių akustinių koncertų, o dar tokiai mažai auditorijai. Bus kiek daugiau nei trys šimtai žmonių. Naujametinis koncertas – intymi ir subtili dovana didžiausiems gerbėjams, – pasakojo koncertą rengiantis V. Petreikis. – Šiuo metu parduoti bilietai prie keturių keturviečių staliukų.“

Jis nė neabejojo, kad iki koncerto pradžios bus parduoti visi bilietai.

Organizatoriai skaičiuoja, jog vienam asmeniui tokia ekskliuzyvi pramoga kainuoja 169,50 Eur. Į šią kainą įskaičiuotas koncerto bilietas, gurmaniška vakarienė bei putojantis gėrimas. „Nacionalinėje dailės galerijoje yra įsikūręs restoranas „The Gallery“, kuris paruošė naujametinį meniu, derantį prie koncerto ir pačios progos“, – šyptelėjo vardydamas pašnekovas.

Ar ši kaina nėra pernelyg užkelta? „Lyginant su tuo, kas vyksta mieste ir kokios yra kainos, o dar ir kokia atlikėja koncertuoja – aš manau, kad kaina yra labai pigi, – tikino V. Petreikis. – Bet kokiame restorane tektų tiek sumokėti vien už vakarienę be koncerto, o čia koncertą rengia ne bet kokia atlikėja.“

Pigiausių bilietų į šį koncertą jau nebėra, tačiau vis dar galima įsigyti bilietų, kainuojančių 80 ar 100 eurų. Tiesa, toks bilietas tebus galimybė patekti į koncertą, papildomų gėrybių su šiuo bilietu negausite.

Į klausimą, ar per šiuos metus Lietuvoje buvo surengtas nors vienas koncertas, į kurį bilietai kainavo dar daugiau, V. Petreikis atsakė neabejodamas: „Galima sakyti, kad tai brangiausi bilietai į lietuvio atlikėjo koncertą. Man atrodo, kad VIP bilietai į Robbie Williamso koncertą kainavo ir brangiau, tačiau į lietuvių atlikėjo koncertą brangesnių bilietų nebuvo“.

Naujųjų išvkarėse koncertą surengsianti Jazzu susirinkusiems dovanos akustinių dainų vakarą, kuris truks kiek daugiau nei pusantros valandos.

Justė Arlauskaitė-Jazzu nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)