31-erių gražuolė prieš kiek laiko viešai prisipažino turėjusi bėdų su krutų implantais, o vėliau sužinojo, jog serga Laimo liga.

Dabar C. Hefner socialiniuose tinkluose paviešino už širdies griebiantį įrašą, kuriame pasakoja apie kovą su liga ir dėkoja jai pagelbėjusiems asmenims.

"Tikiuosi, visi mėgaujatės šventėmis. Keleri pastarieji metai man buvo kupini išbandymų. Kaip jau daugelis žinote, 2016 metų pradžioje man buvo diagnozuota Laimo liga. Tai privertė mane atsitraukti ir pažvelgti ligai į akis. Jaučiausi silpna ir nugalėta. Kiekvieną rytą atsibusti man tapo iššūkiu, tačiau dabar esu dėkinga už naują požiūrį į gyvenimą. Nors ir vis dar mokausi susitaikyti su diagnoze, džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo gyvenimo kelione su jumis.

C. Hefner išgarsėjo, kai tapo viena iš visur Hugh Hefnerį lydinčių merginų, o vėliau - jo žmona. 2012 metais vestuves atšokusi pora drauge buvo iki pat "Playboy" įkūrėjo mirties 2017-ųjų rugsėjo 27 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)