Britų karališkųjų tradicijų žinovai atskleidė, jog taip yra ne todėl, kad jie nenori rodyti savo jausmų viešumoje, bet dėl to, kad vykdami oficialių vizitų jie elgiasi kaip dalykiniuose susitikimuose, nes atstovauja karališkajai šeimai, skalbia dailymail.co.uk.

Oficialiuose vizituose ir renginiuose jiems svarbu demonstruoti dalykines manieras, o jos neapima laikymosi už rankų. Dalyvauti renginiuose yra jų pareiga ir darbas, tad jausmų demonstravimas būtų ne vietoje.

Vis dėlto net ir nedemonstruodami jausmų vienas kitam, jie vis vien atrodo tvirta, puiki pora ir tai kaskart maloniai nustebina.

Tiesa, tokios pat tradicijos, nesilaikyti už rankų viešumoje, iki šiol laikosi ir karalienė Elžbieta II su vyru. Tad tai tartum karališkųjų porų tradiciją, kurią, beje, nuo pat pirmųjų pasirodmų viešumoje laužo Meghan Markle ir princas Harry.

Tačiau per Kalėdas užfiksuota pora parodė vienas kitam kur kas šiltesnius jausmus ne įprastai – jiedu laikėsi už rankų. Tai nepraslydo užsienio žiniasklaidai pro akis.

Nuotrauka, kurioje matyti, jog princas Williamas ir Kate Middleton laikosi už rankų:

Kate Middleton, princas Williamas

Pasibaigus tradicinėms mišioms Sandringamo bažnyčioje, karališosios šeimos nariai nuėjo pasisveikinti bei priimti sveikinimų iš susirinkusios minios. Daugybė žmonių su savimi atsinešė gėlių, kurias norėjo padovanoti karališkosios šeimos nariams pasibaigus pamaldoms.

Kartu su princu Harry, Meghan bei vyru princu Williamu į bažnyčią atvykusi Kate Middleton pasirinko spalvingą derinį. Nuo žvarbos kunigaikštienė slėpėsi languotu „Miu Miu“ paltu, kurio kaina – 2 655 svarai (beveik 3 tūkstančiai eurų), skelbė mirror.co.uk.

Karališkoji šeima po pamaldų Sandringamo bažnyčioje:

Tiesa, visai neseniai internautams užkliuvo ir karališkosios šeimos kalėdinis atvirukas, kuriame akyliausieji pasigedo Kate rankos. Panašu, kad pora pamažu viešumoje pradėjo rodyti dėmesį vienas kitam.

Nuotraukoje, kurią karališkieji rūmai paviešino kaip kalėdinį šeimos atviruką, matyti princas Williamas, laikantis rankas ant mažojo princo George'o pečių, bei Kate Middleton, pasipuošusi dangiškai žydros spalvos kostiumėliu. Mažoji princesė Charlotte nuotraukoje žaismingai šypsosi, stovėdama prie mamos kojų.

Tačiau akyliems internautams pro akis nepraslydo viena įtartina detalė: kur dešinioji Kate ranka? Nuotraukoje jos nematyti.

K. Middleton stovi taip arti savo vyro, jog greičiausiai ji tiesiog uždėjusi ranką jam ant nugaros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)