Taigi, kas tas berniukas, kuris prie kultinio filmo prisijungė būdamas vos aštuonerių? Tai Alexas D. Linzas, kuris jau tuomet galėjo pasigirti nemenka karjera. 1996 metais jis įsiamžino muilo operoje, kur atliko Michellės Pfeiffer sūnaus vaidmenį, tais pačiais metais jis gavo vaidmenį ir filme „One Fine Day“ (liet. „Vieną gražią dieną“).

1997 metais Alexas, sulaukęs aštuonerių, įsiamžino ir kultiniame kalėdiniame filme. Beje, nepaisant to, jog ši filmo dalis sulaukė milžiniškos kritikos, pagrindinį vaidmenį įkūnijusio berniuko tai visiškai nepalietė, skelbia uproxx.com.

Alexas ir toliau sėkmingai džiaugėsi įvairiais pasiūlymais iš kino pasaulio, kol vieną dieną nusprendė, kad nori sustabdyti karjerą, ramiai pabaigti vidurinę mokyklą bei įstoti į aukštąją mokyklą. Ir jam tai puikiai pasisekė: baigęs vidurinę jis įstojo į Kalifornijos universitetą ir 2011 metais įgijo aukštojo mokslo diplomą.

Alexas D. Linzas anksčiau ir dabar:

Po universiteto baigimo jis taip ir nebegrįžo į aktorystę. Vyras, kuriam šiuo metu jau dvidešimt aštuoneri, pasinėrė į politologiją bei mokslą. 2013-aisiais jis buvo vienas iš jaunųjų mokslininkų stovyklos „Galileo“ vadovų.

Iš šou biznio jis pasitraukė prieš dešimtmetį, 2007 metais.

Beje, iš pradžių buvo planuota filmą „Vienas namuose 3“ filmuoti paraleliai su antrąja kultinio filmo dalimi, tačiau tai buvo atšaukta ir pradėta tartis, jog būtų galima filmuoti tęsinį su tais pačiais herojais, tačiau tuomet Kevinas, kurį pirmose dvejose dalyse įamžino Macaulay Culkinas, tapo paaugliu ir sustabdė aktoriaus karjerą.

Visi filmo kūrėjų planai dar kartą persivertė aukštyn kojomis ir vis dėlto buvo nuspręsta trečiai daliai rasti kitą neklaužadą berniuką. Pagrindinė filmo idėja buvo išsaugota – mažylis Alexas buvo paliktas vienas namuose ir turėjo apsiginti nuo įsibrovėlių, kuriuos jis išgirdo per raciją.

Tiesa, ne tik M. Culkinas nebeprisijungė prie trečiosios filmo „Vienas namuose“ dalies. Prie jos nebeprisidėjo ir režisierius Chrisas Columbusas, nei scenarijaus autorius Johnas Williamsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)