Nuotraukoje, kurią karališkieji rūmai paviešino kaip kalėdinį šeimos atviruką, matyti princas Williamas, laikantis rankas ant mažojo princo George'o pečių, bei Kate Middleton, pasipuošusi dangiškai žydros spalvos kostiumėliu. Mažoji princesė Charlotte nuotraukoje žaismingai šypsosi, stovėdama prie mamos kojų.

Tačiau akyliems internautams pro akis nepraslydo viena įtartina detalė: kur dešinioji Kate ranka? Nuotraukoje jos nematyti.

Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais

Tiesa, K. Middleton stovi taip arti savo vyro, jog greičiausiai, ji tiesiog uždėjusi ranką jam ant nugaros. Tačiau tokia versija internautų neįtikina. Ši pora griežtai laikosi karališkųjų taisyklių ir viešumoje nedemonstruoja meilės vienas kitam.

Visose nuotraukose jiedu tiesiog šalia, nelečia vienas kito. Net ir viešų renginių metu jiedu tesiog eina greta, o ne susikibę rankomis ar panašiai.

Būtent dėl šių priežasčių internautų neįtikina versija, jog Kate ranką uždėjo vyrui ant nugaros, nes tai būtų akivaizdus ir viešas meilės rodymas vienas kitam. Tai sulaužytų iki šiol poros išlaikytą santūrumą.

Didžioji dauguma internautų komentaruose teigė fotošopo klaidos versiją. Esą redaguojant nuotrauką ji tiesiog buvo nutrinta.

Beje, jei tokioje nuotraukoje būtų įsiamžinusi naujoji karališkosios šeimos pora – princas Harry ir Meghan Markle – greičiausiai niekam nebūtų kilusi abejonė, ar Meghan ranka apkabino mylimąjį. Jiedu nuo pirmos akimirkos viešumoje nevengia vienas kitam rodyt šilumos bei meilės.

Jų sužadėtuvių proga karališkoji šeima surengė specialią fotosesiją ir paviešino nuotraukas. Jose Harry ir Meghan pozuoja itin meiliai.

Oficiali Meghan Markle ir princo Harry nuotrauka
Nuotraukose - princas Williamas ir Kate Middleton:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)