Visiškai neseniai A. Pugačiova dovanų gavo mandalą – unikalų įvairiopą apsaugą teikiantį talismaną, kurio autorius – iš Rusijos emigravęs, šiuo metu Majamyje gyvenantis dailininkas Danielis Poelis. Amuletas yra 61 centimetro skersmens, o jo paskirtis – saugoti asmenį, kuriam jis priklauso.

„Sielos mandala – tai talismanas, kurio raštai skleidžia ezoterinę energiją. Ornamentas atrodo nebaigtas, o tai reiškia, kad netrukus Alos Borisovnos laukia kardinalūs pokyčiai“, – pasakojo D. Poelis svetainei starhit.ru.

„Svarba jie prilygsta Lizos ir Hario gimimui, tačiau susiję bus išskirtinai su kūryba. Gali būti, kad dainininkė grįš į sceną arba pakeis amplua. Mandala rodo, kad jos savininkė dar nerealizavo viso savo dvasinio potencialo. Šiandieniniai primadonos nuopelnai tėra tik dalis to, kas jai numatyta! Manau, ji dar nustebins žiūrovus begale neatskleistų talentų“, – pranašavo menininkas.

Talismaną dailininkas kūrė iš pusbrangių akmenų. „Natūralūs mineralai po stiklu inkrustuoti pasitelkus specialią technologiją, – tęsė D. Poelis. – Kurdamas Alos Borisovnos mandalą naudojau ametistą, nefritą, turmaliną, karneolį ir kt. Jie padės įgyti vidinę harmoniją, be to, sustiprins visų šeimos narių sveikatą ir užtikrins sėkmingą karjerą. Bendra šio meno kūrinio vertė – 9 tūkst. eurų. Primadonai dovana patiko. Neseniai Majamyje viešėjęs F. Kirkorovas užsiminė, kad amuletas dabar kabo pačiame jos svetainės centre“, – sakė D. Poelis.

Panašių amuletų turi ir kiti Rusijos šou verslo atstovai. Pavyzdžiui, aktorė Natalija Andreičenko pati prisipažino, kad tiki turimo talismano galia.

„Mandala lydės mane scenoje per grandiozinį turnė po JAV, – atviravo N. Andreičenko. – Todėl neišvežiau amuleto į Meksiką – lai stovi ir džiugina D. Poelio galerijos Majamyje lankytojų akį. Beje, namuose jai bus skirta speciali vieta – ją jau apstačiau žvakėmis. Tai būtina, kad galėčiau medituoti. Bendraudama su mandala jaučiu, kaip išsilaisvinu, atsikratau negatyvios energijos.“

Ala Pugačiova nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)