DELFI prašė skaitytojų siųsti įdomias ir originalias kalėdines eglutes. Sulaukėme jūsų eglučių nuotraukų ir kviečiame balsuoti už labiausiai patikusią.

Šalia kiekvienos eglutės pateikiame ir skaitytojų aprašymą, kuo jiems ypatinga jų atsiųsta žaliaskarė.

1. Kalėdinė eglutė pagaminta iš siūlų burbuliukų ir puošta ledinėmis lemputėmis. Miestas: Slevik, Norvegija.

2. Eglutė padaryta iš ruginių šiaudų.

3. Skuodo kaimo verslų, amatų ir paslaugų mokykla kasmet moka nustebinti miesto gyventojus bei svečius pačių mokinių pagamintomis kalėdinėmis dekoracijomis. Mokyklos kiemas pasipuošė originalia Kalėdų eglute, šalia besiganančiais elniukais, o mokinių rankomis pagamintas malūnas per Kalėdas nušvinta įvairiausiomis spalvomis, kurį šiemet saugo 2018 m. simbolis – šuniukas Reksas.

4. Ši eglultė stebuklinga, kadangi yra mažiausia iš visų kokią tik esu turėjusi per visą savo gyvenimą. Ji be galo miela, kadangi pakelta virš žemės, kad katinėlis nenumėtytų žaisliukų, o jam tai labai patinka.

Dėkojame DELFI skaitytojams už atsiųstas nuotraukas. Vis dar laukiame ir kitų laiškų su namų ir kiemų eglutėmis el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)