Istorija, nors ir sąlyginai kasdieniška, bet labai jautri. Pamatęs prie konteinerio priklydusią gražuolę ilgaplaukę katytę, vyriškis ėmėsi ją maitinti. Visai neilgai trukus, ryškiaspalvė gražuolė pasauliui pristatė vieną savo vaikelių. Gerasis žmogus ir toliau maitino varguolius, tik šį kartą jau du. Katytė, matydama, kad čia saugu ir maisto užtenka, nepasikuklino, atsivedė dar du kačiukus. Žmogus katytę iškart sterilizavo savo lėšomis. Gal viskas taip būtų buvę ir toliau, bet nutiko baisus dalykas, vyriškis, kuris rūpinosi šiais auksiniais saulės spindulėliais, mirė, jo žmona išsikraustė gyventi visiškai kitur ir dabar tik dėl šių dūšelių atvažiuoja. Supratingas žmogus likimo valiai jų palikti nenori ir negali, nes puikiai supranta, kad iki tol įpratę kasdien gauti maisto, jo nebegaudami paprasčiausiai neišgyvens.

Negalime sakyti, kad žiema jau ne už kalnų, nes žiema jau čia pat. Todėl kuo skubiau ieškome šilto, saugaus ir sotaus prieglobsčio, vienam, dviem ar visai šeimynėlei. Namuose šie katinėliai niekada negyvenę, bet žmogų prisileidžia, nori dėmesio, leidžiasi glostomi, mažesni ir į namus skuodžia.

Nuotraukose mama katė – pūkuota, jau sterilizuota. Didesnis katinas – jam apie metus laiko, du mažesni katinukai – apie 6 mėn. amžiaus.

Mielieji mūsų Šviesos ir Gerumo nešėjai! Jau tiek metų einate su mumis koja kojon, tiek metų gelbstite mus įvairiose situacijose, todėl mes, nebeturėdami nei menkiausios galimybės priimti šiuos nuostabaus grožio katinėlius, kreipiamės į jus.

Padėkite, pagelbėkite. Visiems, kurie priglaus katinėlį, pažadame organizacijos sąskaita apmokėti skiepus, kastraciją ir žymėjimą mikroschema.

860263641, aznelika.lggd@gmail.com, VšĮ „Kaimo grandinė“+, Vilnius