Neseniai duotame interviu 30-metis aktorius pasakojo, kad darbas 2010 m. filmo „Rabbit Hole“ („Triušio urvas“) filmavimo aikštelėje buvo sunkus, nes ir kitas aktorius – Aaronas Eckhartas jį ignoravo, rašo dailymail.co.uk.

Būdamas naujoku tarp „Oskarų“ laimėtojų M. Telleris sakė turėjęs vienintelį tikslą – ko nors nesugadinti. Na ir jis tikrai nesitikėjo, kad jo dievaičiai elgsis taip šaltai.

Po filmavimo garsūs aktoriai paaiškino tuometiniam 23 m. naujokui kine, kad nesikalbėjo su juo, norėdami sukurti įtampą, kuri turi tvyroti tarp jų personažų.

„Nicole norėjo sukurti tarp mūsų tokius santykius, kokie buvo tarp mūsų personažų, – pasakojo M. Telleris. – Taigi iš pradžių ji apskritai su manim nebendravo, po pirmos scenos truputį pakalbėjo su manim, galiausiai tarp filmavimų kiek pasikalbėdavome.“

Aktorius sakė, kad vėliau N. Kidman atsiprašė ir paaiškino taip šaltai elgusis vardan filmo.

Aktorius prisiminė kaip N. Kidman sakė: „Milesai, tu puikiai vaidinai, atsiprašau, kad taip elgiausi, ypač turint omenyje, kad tai buvo pirmas tavo filmas. Na bet aš maniau, kad svarbu išlaikyti tokį santykį prieš kamerą.

Regis, aktorė ne veltui šitaip elgėsi – juk buvo nominuota „Oskarui“ už vaidmenį šiame filme.

Nicole Kidman:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)