Per Padėkos dieną moteris socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino nuotrauka, kurioje ji – su visu aštuonetu.

„Nauji metai, sena tradicija“, – prie nuotraukos, kurioje su ja drauge užfiksuoti Makai, Josiah, Isaiah, Jonah, Maliyah, Jeremiah, Nariyah ir Noah, parašė 42 metų moteris.

Vieniša mama augina ne tik 8-tuką, bet ir šešis vyresnius savo vaikus. Iš viso namuose – 14 atžalų.

„Mes stipri, vieninga šeima, nors daugelis tuo netiki“, – vasarį viename interviu savo N. Suleman.

Ji žiniasklaidos dėmesio sulaukė po to, kai paaiškėjo, jog po dirbtinio apvaisinimo, būdama vieniša, laukiasi aštuonetuko. Dar labiau moteris nustebino pasakydama, jog jau augina 6 vyresnius vaikus, kurių susilaukti taip pat jai padėjo medikai.

Moteris tuo metu niekur nedirbo, gyveno iš pašalpų.

1996-2008 metais ji buvo ištekėjusi už Marco Gutierrezo, tačiau išsiskyrė dėl to, jog negalėjo susilaukti vaikų, o N. Suleman pasiūlė pabandyti dirbtinį apvaisinimą. Vyras nesutiko ir jiedu pasuko skirtingais keliais.

Tuomet ji, jau būdama mama, ėmė dirbti striptizo šokėja ir filmuotis pornofilmuose, kad tik galėtų išlaikyti šeimą. Po to ji prisipažino, jog turėjo priklausomybę receptiniams vaistams.

„Viskas, ką dariau, dariau tik dėl pinigų, kad mano vaikai turėtų, ką valgyti. Visiems atrodo, kad mane rėmė, kad gavau pašalpas, tačiau tai netiesa. Viską uždirbau pati, todėl tie pirmieji metai, kuomet susilaukiau savo aštuonetuko, buvo labai tamsūs“, – „Daily Mail“ pasakojo N. Suleman.

Moteris neslepia, jog dabar viskas pasikeitė. Ji sugebėjo išbristi iš negandų, todėl net nenori prisiminti to meto, kuomet teko dirbti negarbingus darbus.

„Aš visiškai negerbiau savęs, kuomet šokau striptizą ir atsiduodavau filmuose. Su vaikais buvome beveik benamiai ir vietoje to, kad priimčiau pasiūlymą filmuotis realybės šou su visais vaikais, aš parsidavinėjau. Nekenčiau savęs kiekvieną dieną. Todėl dabar dievinu mūsų naują gyvenimą“, – neslepia vardą pasikeitusi Natalie.

Šiuo metu ji rado darbą ir padeda su sunkumais susidūrusioms, itin pažeidžiamoms moterims.

„Žinau, kad gyvenime pridariau daug klaidų, nesu tobula. Nuolat darau klaidas. Tačiau mano vaikai nebuvo klaida. Jiems buvo lemta atsidurti čia, šioje žemėje“, – sako N. Suleman.

Šeima anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)