Kaip rašo vogue.com, kad D. Johnson atrodytų ir jaustųsi puikiai, būdama nuoga, G. Petersonas ir K. Duke sudarė pratimų rinkinį, kurį pavadino „Trys A“ (angl. abs, arms ir ass; liet. pratimai pilvui, rankoms ir sėdmenims).

G. Petersonas parinko pratimų – pavyzdžiui, pritūpimai su pasisukimais, kad stiprėtų ir presas – kurie stiprintų kelias raumenų grupes. „Tam, ką Dakota daro filme, kaip juda jos kūnas, ji turi sugebėti tai padaryti“, – sako G. Petersonas.

K. Duke priešingai – parinko plastiškų, ištęstų pratimų. Pavyzdžiui, kojos tiesimas į šoną, tada pasukimas atgal, stengiantis išlaikyti tiesią koją – tokiam pratimui reikia pusiausvyros ir grakštumo – šie dalykai būtini, norint jaustis seksualiai, įsitikinusi , K. Duke. Judesiai ne tik padailino D. Johnson kūną, bet ir suteikė jai pasitikėjimo savimi, pagražino laikyseną. „Dakota vis sakydavo – vaikštau kaip katė“, – prisiminė K. Duke.

Filmuodamasi Vankuveryje ir Sietle, kur nebuvo jos trenerių, D. Johnson derino jogos pamokas su 45 min. trukmės pratimų rinkiniu, sudarytu K. Duke. Juos ji atlikdavo su 1–2 kg svareliais rankose, 2 kg svorio medicininiu kamuoliu, kurį naudodavo įtūpstams į šonus, ir kėdės pasilaikymui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)