„Rungtynių metu būna įvairių situacijų, kurios gali iššaukti agresyvų elgesį. Bet juk kiekvienas mačas prasideda aikštėje vyraujant ramiai klimatui, o moteriškas grožis ir žavesys padeda šią harmoniją išlaikyti. Net ir įtemptose situacijose“, – savo išvaizdą kaip privalumą įvardija mergina.

Žaibiškai išgarsėjusi K. Bojar jau vien „Instagram“ tinkle turi daugiau nei 80 tūkst. gerbėjų. Negana to, ji nori savo grožio dėka pasiekti elitinį profesionalaus futbolo lygį – lenkė ketins pasekti Bibianos Steinhaus iš Vokietijos pėdomis.

„Buvimas futbolo teisėja mane žavi dėl adrenalino ir iššūkių. Veiksmas aikštėje kiekvieną kartą yra vis kitoks. Čia niekada nebus rutinos, nes žaidimo neįmanoma suplanuoti nuo A iki Z. Būtent tai man labiausiai ir patinka“, – pasakojo mergina, be teisėjos darbo dar užsiimanti modelio karjera ir Krokuvoje studijuojanti teisės mokslus.

⚽️❤️ #football #referee #lineswoman #match #sportygirl fot. @bziolkowski 📸

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on Sep 6, 2017 at 3:19am PDT

👧🏻⚽️ fot. Jakub Włodek 📸#football #referee #zina #brunette #polishgirl

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on Sep 16, 2017 at 4:36am PDT

@kartofliska_pl dziś u mnie ✌🏼 #A-klasa #football #referee

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on May 28, 2017 at 1:14pm PDT

Dzień Dziecka w Sejmie 👶🏼 #2yearsago #SDiM #speech #childrensday #parliament

A post shared by Karolina Bojar (@bojarmeow) on Jun 1, 2017 at 3:04am PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)