Šią ypatingą implantavimo metodiką jau įvaldė 50 viso pasaulio odontologų seminare, vykusiame spalio 21 d. Frankfurte prie Maino. Visapusiškai tobula ir patvari Trefoil sistema atveria tūkstančiams žmonių galimybę patikimai ir galutinai atkurti visus apatinio bedančio žandikaulio dantis per vieną dieną už ženkliai žemesnę kainą, nei iki šiol, rašoma pranešime spaudai.

Seminaro tikslas - parengti, sertifikuoti ir suteikti oficialią teisę pirmajai 50-ties odontologų grupei taikyti šį unikalų implantavimo būdą savo šalyse. Seminaro dalyviai buvo pakviesti beveik iš viso pasaulio - nuo Europos iki Artimųjų Rytų ir JAV, įskaitant Japoniją; paminėtina ir Lietuva, Lenkija, Rusija.

Naujausios implantavimo metodikos esmė – ryškus šuolis į visiškai kitą, ženkliai aukštesnę dantų implantavimo kokybę, sutaupytus pacientų pinigus ir laiką. Ši tobula technologija skirta apatinio žandikaulio dantų implantavimą pradėti ir pabaigti būtent vieno apsilankymo pas odontologą metu, kas reikštų, kad nėra nei jokio tęstinumo, nei jokio laikinumo.

Nereikia laukti, kol suaugs su kaulu tradiciniu būdu įsriegti dantų implantai ir laikini dantų vainikėliai bus pakeisti nuolatiniais dantimis. Nes šių aplinkybių tiesiog nėra. Jų vietoje – pirmojo pasaulyje dantų implantų išradėjo ir gamintojo Nobel Biocare naujausias patentuotas ženklas Trefoil, reiškiantis:

- Tris tvirto, nealergizuojančio titano dantų implantus, įsriegtus bedančiame apatiniame žandikaulyje.

- Ant 3-jų implantų - dantų tilto karkasą su individualia vainikėlių apdaila.

- 6-8 val. implantavimo ir gamybos bendro proceso trukmę, t. y. nuo implantacijos pradžios, - chirurginės dalies, - iki pritaikyto konkrečiam pacientui dantų protezo pritvirtinimo.

- Beveik dvigubai žemesnę kainą už ligšiolinę įprastą.

- Apatinio bedančio žandikaulio atkurtus dantis su viso gyvenimo dantų implantų garantija.

Trefoil implantų garantija ir servisas galioja 70-yje šiam ženklui atstovaujančiųjų pasaulio šalių. Suprantama, odontologijos klinikų kiekvienoje šalyje gali būti daugiau, nei po vieną, tad yra didelė tikimybė, kad tas servisas bus praktiškai bet kurioje pasaulio vietoje, kur tik apsistos pilietis iš Lietuvos su Nobel Biocare dantų implantais, įskaičius ir Trefoil sistemą.

Nors dantų implantų garantija suteikiama visam gyvenimui, tačiau dantys, naudojami ne pagal paskirtį, nėra neįveikiami. Šios implantavimo technologijos svarbus privalumas – kad nutikus problemoms, konstrukcija pataisoma labai lengvai, paprastai ir operatyviai.

Dantų karkaso ant 3-jų implantų ilgalaikį patvarumą ir naudojimosi patogumą užtikrina pasyvi konstrukcijos struktūra, - visos detalės subalansuotos preciziškai tobulai, ir kramtymo krūvis paskirstytas tolygiai. Todėl dantų implantai nepatiria nei perkrovų, nei jokių vidinių įtempimų. Konstrukcija sudaryta iš daugelio detalių, nes dantų tilto karkasą su apdaila prisukus prie trijų nejudančių dantų implantų, patogiam kramtymui ir naudojimuisi tarsi nuosavais dantimis yra svarbus kiekvienas mikronas.

Ši unikali konstrukcija, užtikrinanti dantų implantų ir dantų tilto ilgaamžiškumą, savo detalėmis iš esmės skiriasi nuo odontologijai žinomų bedančio žandikaulio implantavimo ant 3-jų implantų metodikų, taikomų kai kuriose užsienio šalyse. Todėl įvardijama kaip visiškai naujovė.

Tarp 50-ies patyrusiųjų ir pasiekusiųjų puikių rezultatų viso pasaulio odontologų, kuriems pirmiesiems patikėta šią patikrintą ir patvirtintą pažangiąją apatinio žandikaulio implantavimo metodiką taikyti savo pacientams, buvo pakviesti ir Nobel Biocare gamintojo akyse puikiai užsirekomendavę keli Lietuvos odontologai. Vienas jų – ilgametis „Angitia“ klinikos vadovas, sukaupęs 23 -jų metų dantų gydymo bei protezavimo ir 18 metų dantų implantavimo patirtį Mindaugas Gaučys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)