Naujienomis domėjosi verslininkė Daina Bosas su dukra Maria, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, atlikėja Ingrida Martinkėnaitė, modeliai Simona Starkutė ir Gerda Štalemėkaitė, fotografas Gediminas Žilinskas, vizažo meistrės Milita Daikerytė, Justina Gafarovaitė ir Deimantė Kazėnaitė, stilistai Ūla Kotryna Tuliavičiūtė, Joringis Šatas, Viktorija Šaulytė, daininkė Paula Valentaitė ir kiti.

Pasidomėjome, be ko savo grožio rutinoje neišsiverstų renginyje apsilankiusios garsios damos ir ką jos turi savo odos priežiūros priemonių lentynėlėje.

Verslininkės Dainos Bosas grožio paslaptis išties paprasta – vanduo, poilsis ir sveikas gyvenimo būdas, o kokybiški odos priežiūros produktai tėra grožiui pasitarnaujantis priedas.

„Kosmetika stebuklų nedaro. Žinote, kas daro stebuklus? Sveika mityba, poilsis ir jokio streso. Jei esi neišsimiegojęs, jei stresuoji dėl darbo ar kitų rūpesčių – visa tai atsispindi veide. Ir jokia kosmetika nepadės“, – sakė garsi moteris.

D. Bosas sako, kad jos kosmetinėje visada būna vietos blakstienų tušui, kompaktinei pudrai ir lūpų blizgesį. Kasdienai jai daugiau kosmetikos priemonių nė neprireikia, o prieš svarbius renginius ji savo grožį patiki profesionalų rankoms.
Daina Bosas

Atlikėja Ingrida Martinkėnaitė DELFI Stiliui pasakojo, kad jos grožio lentyna kone lūžta nuo įvairiausių priemonių.

„Negailiu nei pinigų, nei laiko pasidomėti grožio rinkos naujienomis – įvairiais aliejukais, serumais, kremais. Man patinka eksperimentuoti. Tiesa, labiau domiuosi odos priežiūros priemonėmis, o ne dekoratyvine kosmetika“ – sakė atlikėja.

Ką Ingrida visada turi po ranka, savo kosmetinėje?

„Turiu dvi stebuklingas priemones, kurios man praverčia visada – ir kelionėse, ir ant scenos. Tai paakių kremas, kuris padeda atsikratyti nuovargio žymių, ir lūpų balzamas, be kurio niekada neišeinu iš namų.“, – pasakojo I. Martinkėnaitė.
Justina Gafarovaitė ir Ingrida Martinkėnaitė

Be vienos pigiausių grožio priežiūros priemonių – lūpų balzamo – neišsiverstų ir manekenė Simona Starkutė.

„Lūpų balzamas. Tai viskas“, – juokėsi S. Starkutė ir pridūrė, kad paprastą dieną negaišta laiko makiažui. Nesitepa pudra, nedažo antakių ar blakstienų – sako, tik ypatingiems renginiams išsipusto. Tačiau ir šį darbą palieka savo srities specialistams – vizažistams.

„Dažytis labai nemėgstu. Tiesą pasakius, pati nė nemoku to daryti. O jei pati pasidažau – tai tiesiog paryškinu blakstienas, veidui suteikiu gaivumo skaistalais, lūpas pasidažau pieštuku ir vazelinu“, – kalbėjo Simona.
Simona Starkutė

Paprašyta įvardinti vieną svarbiausių priemonių savo grožio rutinoje, Simona nedvejodama paminėjo lūpų balzamą: „Esu natūrali storalūpė. Anksčiau, kai buvau jaunesnė, jos buvo dar storesnės. O natūralių storalūpių problema – lūpų sausumas. Tad be vazelino negalėčiau išeiti iš namų“.

Dažytis Simona gal ir nemėgsta, užtat dėl odos priežiūros produktų ji išties pametusi galvą!

„Esu pamišusi dėl įvairių prausiklių, serumų ir kremų. Galbūt todėl, kad mano oda labai jautriai reaguoja į sezonų pokyčius. Tarkime, vieną sezoną man gali tik vienas kremas, tačiau po trijų, keturių mėnesių, pasikeitus sezonui, tas pats kremas jau nebetinka.

Jei užsuktumėte į svečius ir žvilgtelėtume į mano vonios lentyną, išvystumėte labai daug įvairių priemonių. Kai kurios yra ne neprasuktos, nepabandytos. Turiu daugybę įvairių gamintojų produktų. Esu bandžiusi ir „Chanel“, ir „La Prairie“ produktų, tačiau mano grožio atradimas – „Estee Lauder“ serumas“, – sakė manekenė.

Na, o vizažistės ir grožio studijos „Studija M“ įkūrėjos Militos Daikerytės grožio rutinoje pirmu smuiku griežia veido valymo priemonės.

„Turiu tokią taisyklę – galiu grįžti bet kuriuo paros metu, bet veidą privalau nusivalyti“, – sakė jauna moteris.

Milita pasakojo kremą naudojanti tik nakčiai, dieną kremu veido netepa, mat naudoja priemones, skirtas veido paruošimui prieš makiažą.

Per 20-ąjį gimtadienį Milita sau padovanojo jaunai odai skirtą paakių kremą. „Daug domėjausi šia tema. Geriau pradėti rūpintis paakių oda anksčiau ir taip išvengti raukšlelių susidarymo, kad vėliau nereikėtų drastiškų problemos sprendimo būdų“, – kalbėjo vizažistė.

O kas yra top priemonės Militos kosmetinėje? Lūpų pieštukas ir kompaktinė pudra!

Milita Daikerytė

Renginio akimirkas ir svečius išvysite DELFI Stilius nuotraukų galerijoje:

Tarptautinė agentūra pristatė „MAC“ kosmetikos ir „Douglas“ odos priežiūros kolekcijas, „Foreo“ veido valymo sistemą, ypatingai odą drėkinančias ir vakarėliui odą paruošiančias „Lecler“ kaukes, plaukus drėkinančias ir tausojančias „Rene Furterer“, „Marrakesh“ ir „Macadamia“ linijas, apimties suteikiančius „Batiste“ šampūnus, aplinkai draugiškas „Baltijos kvapų“ Kalėdinių aromatų žvakes.

Tarp naujienų buvo Naujametinė avantgardo kūrėjos Dianos Paukštytės kolekcija ir pasaulio stileivų pamilti „Mykita“ akiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)