Pasak skaitytojo, jo dėmesį atkreipė kabantis skelbimas, kuriame nurodomi ne tik išvykimo ir grįžimo laikai ir į kokį miestą bus vežama, bet ir lietuvių pamėgti prekybos centrai.

„Manau, reikėtų tai paviešinti, jog iš Marijampolės į Lenkiją apsipirkti nemokamai veža autobusas.“ – teigė jis ir pridėjo porą nuotraukų.

Jau 10 val. ryto nemokamo autobuso keleiviai raginami važiuoti iš Marijampolė į Suvalkus. Šiame Lenkijos mieste siūloma apsipirkti trijose parduotuvėse, o popiet važiuoti atgal. Tiems, kurie negali vykti ryte, siūlomas kitas reisas 17 val..

DELFI paskambinus skelbime nurodytu kontaktinio asmens Kęstučio Grigučio telefono numeriu, jis patvirtino, kad iš tikrųjų siūlo tokią galimybę.

„Taip, šiuo metu vykdome tokią akciją. Mūsų Lenkijoje veikianti įmonė iš savo pinigų visą šį mėnesį veš žmones, kad jie galėtų ne tik apsipirkti, bet ir apsižiūrėti mūsų naujai atidarytoje parduotuvėje“, – pasakojo jis.

Paklaustas, kaip ilgai bus vykdoma ši akcija, K. Grigutis atsakė, kad kol kas planuojama tik iki šio mėnesio galo.

„Nebent vėliau su kitais įmonės vadovais nuspręstume kitaip. Dabar tai tik laikina akcija“, – tvirtino atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)