Ačiū merginai, kuri spėjo rasti jį gyvą. Pavadinome jį Meškiuku. Pagal tai, kaip saugiai jis jaučiasi žmogaus rankose, spėjame, jog jam tai nėra nauja patirtis ir kačiuko gyvenimo pradžia galėjo būti namuose, kuriuose nebuvo laukiamas. Na, o toliau – gatvė, šaltis, badas, ligos ir galiausiai po apgaulingai pūstu kailiuku slepiasi pirštais suskaičiuojami kauleliai, o Meškiuko svoris labiau primena žvirblelio.

Dabar mūsų didžioji užduotis laimėti jam gyvenimą, o kita – grąžinti regėjimą. Kol kas Meškiukas labai silpnas, nuvežtas į vet. klinikos stacionarą, paskirtas gydymas, vitaminai ir šiluma. Norisi tikėti, kad kada nors jis bus nuostabus, didžiulis meškinas.

Rudeninės ligos dabar sugniaužusios mūsų globotinius į kumštį. Vaistams, stacionarams išleidžiame milžiniškus pinigus, o nauji ligoniai plūsta neklausdami, ar turime vietų ir resursų jiems gydyti. Be Jūsų pagalbos, deja, neturėtume...

Todėl labai prašome išgirsti, pasidalinti ir jei tik turite galimybę –prisidėti nors trupinėliu prie Meškiuko gydymo, paaukoti galite į „Naminukų“ sąsk. mokėjimo paskirtyje nurodant „Meškiuk, gyvenk!“.

VšĮ „Naminukai“
Įm. Kodas: 302712405
A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank)

Jei norite pasidomėti dėl Meškiuko sveikatos, skambinkite „Naminukams" 8 648 30077 (Vilnius)!