Žmogaus perpjovimas pusiau

Žmogus įlipa į dėžę, kurią iš esmės sudaro dvi dalys. Gyvas žmogus sulenda į vieną jos dalį, o prie kitos galo yra pritvirtintos netikros kojos. Todėl atskyrus šias dvi dalis atrodo, kad žmogaus kūnas buvo perpjautas pusiau.

Magijos triukas
Magijos triukas

Zigzagas

Šis triukas iš tiesų yra labai paprastas. Kai mago asistentė įlipa į dėžę, viduje savo kūną ji pasuka šonu, kad peilis judėtų už jos kūno. O kai vidurinė dalis išstumiama, kartu su ja „iškeliauja“ tik asistentės ranka. Tuo tarpu juodas dėžės vidus sukuria iliuziją, kad vidurinė asistentės kūno dalis pajudėjo į šoną.

Perpjauta perpus

Tai yra vienas iš klasikinių triukų. Viena asistentė jau yra dėžėje, kai triukas pradedamas rodyti. Jos kūnas yra paslėptas. Kai kita asistentė įlenda į dėžę, ta, kuri jau yra dėžėje, iškiša savo kojas, kai pirmoji savąsias paslepia ir rodo tik viršutinę kūno dalį. Kai dėžė „perpjaunama“, mes iš tiesų matome dvi skirtingų žmonių puses.

Magijos triukas

Michaelo Jacksono šokio triukas

Šis šokio judesys yra gerokai paprastesnis, nei daug kas mano! Dainininko batų pakulnėse esantis griovelis prisitvirtindavo prie grindyse esančių varžtų ir tokiu būdu popmuzikos karalius galėdavo palinkti į priekį toliau, nei šiaip leistų jo svorio centras, o po to paprastai grįžti į stovimą poziciją.

Magijos triukas

Davidas Copperfieldas ir dingstanti Laisvės statula

Davidas Copperfieldas garsėja savo neįtikėtinais daiktų pradanginimo triukais. Ir vienas tokių yra dingstanti Laisvės statula. Kaip jam tai pavyksta? O esmė yra ta, kad žiūrovai ir šalia statulos esančios atramos stovi ant besisukančios platformos. Žiūrovai triuko metu pajuda taip, kad jiems iš vaizdo dingsta statula. Tačiau jie pasukami taip, kad net to nepajaučia.

Besisukantis pjūklas

Panašiai, kaip ir žmogaus perpjovimui pusiau, šiam triukui reikia dviejų žmonių. Juosta, kuria vienas žmogus pritvirtinamas prie stalo, slepia kitą žmogų. Pjūklas juda tarp dviejų žmonių ir sukuria iliuziją, kad žmogus perpjaunamas perpus.

Giljotina

Viršutinė giljotinos dalis yra tikra, ir peilis yra tikras. Tačiau apatinėje dalyje yra speciali kamera su specialiais blokatoriais, neleidžiančiais peiliui nusileisti žemiau ir iš tiesų nupjauti žmogui galvą. Taip pat yra įrengtos specialios durelės, kurios leidžia žmogaus galvai ir pečiams nusileisti, o uždangalas sukuria iliuziją, kad kūnas yra ten pat, bet jau be galvos.

Vaikščiojimas vandeniu

Atliekant šį triuką naudojamos akrilo stiklo atramos, kurių vandenyje tiesiog nesimato. Visai neįspūdinga, ar ne?

Iššautos kulkos sugavimas

Šis triukas bėgant metams tobulėjo, tačiau jo esmė yra ta pati. Per stiklą į žmogų yra iššaunama kulka, kurią jis sugauna dantimis.

Iš tiesų kulka krenta žemėn vos iššauta, o ant stiklo yra padaroma netikra žymė. Magas nuo pat pradžių turi antrą kulką burnoje, kurią ir parodo triuko pabaigoje.

Levitacijos paslaptys

Pamatykite šiuos vaizdo įrašus ir įsitiknsite - paprastai žmonės neskraido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)