Sukrečiančiame interviu Jerhonda Pace pasakojo, kad buvo 16-os metų, kai ją pakvietė į dainininko kelioninį autobusą. Ten ji rado R. Kelly ir nuogą moterį, kuri parodė jai, kaip „suteikti atlikėjui malonumą“, rašo dailymail.co.uk.

„Atėjau pas jį į autobusą ir matau jį ir ją nuogus. Robas (Kelly) atėmė man nekaltybę, taigi klausiu: „Kas čia vyksta?“ Jis atsako: Nesijaudink.“ Manau, jis pamatė, kad sunerimau“, – tikino mergina.

Jau anksčiau J. Pace pasakojo leidiniui „Buzzfeed“, kad R. Jelly‘is turi tarsi savo kultą, į kurį gali būti įtraukta jos draugė.

Merginos teigimu, jai niekas nepadėjo, o dabar ji norėtų padėti kitoms: „Jis praplovė joms smegenis, tai primena man Charlesą Mansoną (nusikalstamos bendruomenės įkūrėją praėjusio amžiaus septintą dešimtmetį Kalifornijoje). Labai tikiuosi padėti toms moterims. R. Kelly reikia sustabdyti“.

J. Pace teigimu, R. Kelly 2009 m. pasikvietė ją į savo namus, paprašė sušokti striptizą ir apsimesti, kad yra modelis. Tada prasidėjo jų seksualiniai santykiai.

Ji pasakojo „Buzzfeed“, kad jie bendravo kelis mėnesius, o dauguma sekso scenų R. Kelly filmavo savo išmaniuoju telefonu.

Anot R. Pace, dainininkas būdavo labai valdingas, nurodydavo, kaip apsirengti ir liepdavo atiduoti mobilųjį. Ji turėdavo atsiklausti, ar gali nueiti į tualetą, pavalgyti, išsimaudyti po dušu.

Savotiškas jų bendravimas baigėsi 2010 m. sausį.

50 m. atlikėjas neigė kaltinimus dėl sekso su nepilnamete ir sakė esąs sunerimęs ir pasipiktinęs kalbomis apie jo neva turimą kultą.

R. Kelly advokatė Linda Mensch pabrėžė, kad „ponas Kelly neigia tokio pobūdžio kaltinimus“ ir sieks, kad kaltintojai „būtų nubausti už jo reputacijos teršimą.“

Dar vienos galimos aukos tėvai surengė spaudos konferenciją. Jie teigė, kad būdama 21 metų nustojo su jais bendrauti. „Mano dukteriai stipriai praplautos smegenys. Mes tik norime, kad jis leistų jai gyventi savo gyvenimą“, – sakė merginos motina Jonjelyn Savage.

Duktė Jocelyn Savage pareiškė, kad „yra laiminga, gyvendama savo gyvenimą“, o smegenų jai nepraplovė. Ji teigė susipykusi su tėvais dėl jų kaltinimų.

R. Kelly – vienas populiariausių R&B stiliaus dainininkų, tačiau dažnai įsivelia į skandalus.
2008 m. „Chicago Sun-Times“ rašė, kad dainininkas turėjo seksualinių santykių su nepilnamete. Tačiau atlikėją išteisino.

Anksčiau artimai su R. Kelly bendravusi Kitti Jones pasakojo, kaip kartą dainininkas pririšo ją prie medžio, nes jam pasirodė, kad ji per daug draugiškai elgėsi „Subway“ restorano kasininku.

Buvusia asmenine R. Kelly asistente prisistačiusi Cheryl Mack sakė, kad jis liepdavo moterims vilkėti sportinius kostiumus ir nusisukti veidu į sieną, kai ateidavo vyrų.

Tačiau policininkai ištyrė kaltinimus ir nustatė, kad moterys – pilnametės, taigi nėra jokio nusikaltimo.

2008 m. R. Kelly buvo parai sulaikytas ir kaltinamas vaikų pornografiją pagal 14 punktų. Galiausiai jis buvo išteisintas.

1997 m. R. Kelly laimėjo „Grammy“ apdovanojimą už dainą „I Believe I Can Fly“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)