Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, praėjusį savaitgalį automobilininkų vasaros sezono uždarymas „Memel motor fest“ buvo išties išskirtinis. Pirmą kartą jis vyko ne po atviru dangumi, o automobilių salone. Organizatoriai subūrę išties įvairaus spektro automobilius tikrai įgyvendino savo šių metų atidarymo šūkį, jog Klaipėda – automobilių kultūros sostinė 2017!

Renginio metu kartu su automobilių ekspozicija vyko ir foto drobių paroda bei aukcionas. Nuotraukose buvo užfiksuotos įspūdingiausios ir įdomiausios atidarymo akimirkos, o aukciono metu parduodant jas surinkti visi pinigai buvo paaukoti vaikų namams „Rytas“. Viso aukciono dalyviai surinko 500 eurų, kurie kitą dieną po renginio buvo nugabenti pačių dalyvių į vaikų namus.

Renginio metu buvo apdovanoti sezono geriausieji 6 nominacijose. Tai – geriausias klasikinis automobilis, geriausio salono automobilis, sportiškiausias automobilis, geriausias „stance“ tipo automobilis ir geriausios viso 2017 metų automobilis. Pastaruoju tapo kauniškio Tautvydo Malecko S klasės „Mersecedes Benz S420“.

Renginyje be automobilių parodos kartu ir įvyko „Pajūrio slalomo“, kuriose automanai varžėsi 5 kategorijose. „Pajūrio slalomas“ prisideda prie jaunimo skatinimo fondo. Komandos organizuojamos nekomercinės automobilių slalomo varžybos Vakarų Lietuvoje, kuriose be išimčių gali dalyvauti kiekvienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)