Kaip rašoma LNK pranešime, šiame slaptos kameros šou garsenybės vienai dienai taps paprastais darbininkais kasdienėse situacijose ir krės pokštus to nesitikintiems gerbėjams apsimesdami savo pačių antrininkais. Nustebinti fanai iš netikėtumo nežinos kaip elgtis, garsenybės iš paskutiniųjų neigs savo tapatybę.

Už laidos vedėjo vairo stojęs garsus televizijos ir radijo laidų vedėjas Jonas Nainys pažada, kad netikėtumų projekte tikrai netrūks. „Laidoje daug vietos paprastų žmonių nesuvaidintoms reakcijoms. Juoko žiūrovai išvys iš tiesų daug. Lietuvos garsenybėms trumpam pakeisti savo amplua ir tapti kitu žmogumi iš tiesų labai smagu”, – sakė laidos „Čia tai geras!” vedėjas.

Juokingumo ir iki absurdo ribos situaciją privesti padės slapta viską stebintis ir garsenybei į ausį patarinėjantis laidos vedėjas. J. Nainys savo ruožtu lieps įžymybėms atlikti pačias beprotiškiausias ir linksmiausias užduotis.

Laidoje bus ir rubrika, kurioje žinomi žmonės taps įprastais paslaugų ieškotojais – bandys išnuomoti ne va tai savo butą, rasti auklę, asistentą ir t.t. Paprasti žmonės atvyks į fiktyvų kastingą net nenutuokdami, kas jų laukia. Absurdiški žvaigždžių reikalavimai, neįtikėtinos užduotys ir labai daug juoko.

Kiekvienoje laidoje pasirodys net keturi garsūs žmonės, pasiryžę priimti laidos vedėjo mestą iššūkį. Profesiją, kurią teks įkūnyti įžymybei bus išrinkta burtų keliu, traukiant kortas. Negana to, siužetai vyks vis kitame Lietuvos mieste ar miestelyje, taigi taip į šią linksmą avantiūrą paklius patys įvairiausi gerbėjai.

Laida „Čia tai geras!” per LNK - jau netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)