Avinas

Avinas – žmona-konkurentė. Tai stipri moteris ir bejėgis vyras jai netinka. Jai reikalingas stiprus vyras, tvirtas kovotojas, galintis atlaikyti kasdienę nedidelę apokalipsę. Po Avino ženklu gimusios damos temperamentas, būkime atviri, ne visiems yra pakeliamas. Todėl jeigu tokia moteris randa vyrą, galintį tai pakelti, jis akimirksniu tampa miela ir už jo išteka. O paskui prasideda pats įdomumas: kova buvo lygi, kovėsi du Avinai. Niekas niekada nelaimės, nes po Avino ženklu gimusi žmona ir jos vyras nuolat kovos iki pat sidabrinių vestuvių. Savaime suprantama, nenurims ir po jų.

Jautis

Jautis – motyvuojanti žmona. Aštuoniasdešimto lygio motyvuotoja. Po Jaučio ženklu gimusios damos paprastai išteka už simpatiškų liurbių, nes tokius labai malonu mylėti – su jais visada linksma. Bet meilė meile, o valgyt visada norisi. O po šiuo Zodiako ženklu gimusiai žmonai norisi ne tik valgyti, bet dar ir suknelės. Ir namuko. Ir automobiliuko. Ir kad visi pavydėtų. Todėl liurbis, patekęs į tokios moters rankas, labai greitai susipažįsta su jos plačiu motyvuojančių technikų asortimentu – ji virtuoziškai ji graužia. Ji genialiai manipuliuoja. Ji profesionaliai šantažuoja. Taip, ji dar sugeba ir adatas po nagais kaišioti. Užtat liurbis netrukus taps turtingas ir sėkmingas. Ir išgyvens.

Dvyniai

Dvyniai – tai žmona-veidrodis. Beveik mistiška būtybė, labai paslaptinga ir pavojinga. Yra moterų, šalia kurių vyrai elgiasi kaip tikri didvyriai, tačiau yra ir tokių moterų, šalia kurių vyrai jaučiasi nevykėliai. Ir dar yra tokių po Dvynių ženklu gimusios moterų, kurios žino, kas jos vyras yra iš tikrųjų. Apsimetinėti beviltiška – Dvyniai įžvelgia esmę, maitina iš rankos svetimus vidinius demonus ir kaso jiems už ausų. Būtent todėl po Dvynių ženklu gimusios žmonos yra pačios laimingiausios – žinoti apie save viską pasiruošę tik labai labai geri vyrai. Iš esmės, šventi žmonės. Taip, tikrai šventi – jie juk kažkaip pakenčia vidinius Dvynių demonus.

Vėžys

Vėžys – ideali žmona. Po šiuo Zodiako ženklu gimusią damą ne taip lengva įkalbėti tekėti, tačiau jeigu vyrui tai pavyko, moteris pasirodys visame gražume: ji protinga, graži, puiki šeimininkė. Idealiai prižiūri namus, nepriekaištingai auklėja vaikučius, draugauja su vyro giminaičiais. Visada palaiko mylimą vyrą, visada jam įtiks. Nes šeima jai – svarbiausia. Svarbiausia, pasakė ji! O kas aplaidžiai žiūrės į savo šeiminius įsipareigojimus, tą ji paims savo plieninėmis žnyplėmis už kai kurios vietos. Ir parodys nedorėliui, kur vėžiai žiemoja!

Liūtas

Po Liūto ženklu gimusi moteris yra karalienė. Tokios moterys teka tik už tų, kurie gali užtikrinti jos karalystę iškart, nedelsiant. Na ir paskui visą gyvenimą savo karalienės garbei užkariauti naujas žemes ir didinti ištikimų vasalų armiją. Būtent todėl gyventi su po šiuo Zodiako ženklu gimusia moterimi yra labai patogu: vyras su užkariautojo ambicijomis – stiprus vyras, o Liūtė nepakenčia šalia jokios konkurencijos. Todėl kiekvienas turi užsiimti savo reikalais: Liūtė – spindėti, Liūtės vyras – parūpinti jai viską, ko reikia, kad ji spindėtų. Susitikti galima kartą per savaitę iškilminguose priėmimuose, taip.

Mergelė

Mergelė yra protinga žmona. Labai protinga. Velniškai protinga! Ji viską supranta, jai niekada nieko nereikia aiškinti. Su ja apie viską galima pasikalbėti. Ji visada palaikys, visada duos išmintingą patarimą. Ji ir mylimoji, ir geriausia draugė, todėl Mergelių vyrai paprastai draugų neturi. Ir jiems, vargšams, nėra net kam paverkti ant peties, kai Mergelę apninka kvailos mintys. Tuomet Mergelė pradeda naudoti savo gigantišką protą, kad kaip įmanoma rafinuočiau išknebinėtų jo švelnias ir mažas smegenis. Tačiau vėliau ji atsiprašys, žinoma, ir pripažins, kad buvo neteisi. Kaip ir bet kuri protinga moteris.

Svarstyklės

Svarstyklės – tai moteris-katė. Miela, žavinga, nuoširdi, bet buityje visiškai nenaudinga būtybė. Kita vertus, kas per namai be katės? Tušti, šalti namai, blogas butas. Ir, beje, katės ne tokios paprastos, kaip jums atrodo: jeigu Svarstyklių neglostysite, nemyluosite, nenešiosite ant rankų ir neleisite jai užimti visos lovos, jos įsižeis ir išeis be kepurės į šaltą naktį. Ir beviltiška jos klausti, kas negerai, nes: „Oi, viskas!“

Skorpionas

Po Skorpiono ženklu gimusi žmona – ragana. Tikra ragana, be juokų. Bet kurį apkerės, o paskui išburs šlovę, sėkmę ir turtus. Tokios moters vyrui visi pavydi: ji neįtikėtinai graži, stulbinamai seksuali, ji protinga, ji – idealios moters įsikūnijimas. O jos sutuoktinis – idealaus vyro įsikūnijimas: jis protingas ir charizmatiškas, apskritai, neįtikėtinai puikus. Nes jam, tiesą sakant, nėra kur dėtis: „Dominuok ir žemink! – štai po Skorpiono ženklu gimusios ponios gyvenimo kredo, o kas neišgyveno, tas – ne džigitas.

Šaulys

Po Šaulio ženklu gimusi žmona yra kovos draugė. Su ja galima į ugnį, vandenį ir žvalgybą. Už vyro nugaros slepiasi tik todėl, kad iš ten patogiau jam padavinėti kulkas. Taip, svarbu suprasti, kad šios moters vyrui visada reikia kulkų. Pirma, jam reikia atšaudyti konkurentus, kurių visiškai nejaudina tas faktas, kad ji kaip ir ištekėjusi. Antra, reikia kažkaip gelbėtis šeimos ginčų metu. Nors – būkime sąžiningi – bandyti atsišaudyti nuo įtūžusios Šaulės beviltiška. Mažai šansų, kad pradės net granata. Na, nebent atgailaujantis klyksmas: „Aš esu dėl visko kaltas, o tu, brangioji, teisi, teisi!“

Ožiaragis

Ožiaragis – principinga žmona. Ji aiškiai įsivaizduoja, kokia turi būti santuoka, ir nei per žingsnį nuo jos neatitraukia. Todėl po šiuo Zodiako ženklu gimusios moterys niekada neteka už ko papuolė dėl kokios nors ten kvailos meilės, jau tikrai ne. Po šiuo Zodiako ženklu gimusios moterys puikiai žino, kad santuoka bus laiminga tik tuo atveju, jeigu sutuoktiniai lipdyti iš tos pačios tešlos. Problema slypi tame, kad pati Ožiaragė visai ne iš tešlos, o greičiau jau iš tvirtos rūšies medžio. Ir savo Buratiną, tuo neabejokite, ji ištobulins iki idealaus. Tegul ir kirviu. Tiesa, šiame procese skraidys skiedros ir kris iš kojų atsitiktiniai liudininkai, tačiau vėliau šioje šeimoje visiems laikams įsiviešpataus taika ir sutarimas. Amen.

Vandenis

Vandenis – Šredingerio žmona. Ji tarsi yra, tačiau tuo pat metu jos kaip ir nėra. Ta prasme, kad po šiuo Zodiako ženklu gimusios moters šaldytuve kasdien žudosi graužikai, iš puodo, užmiršto ant viryklės, vyrui impozantiškai akį merkia makaronai, o katinas be alpinisto įrangos ne visada gali pasiekti sako kraigą. Ir visa tai dėl to, kad Vandenis galvoja: gyvenimas pernelyg trumpas, kad švaistytum jį niekšingai buičiai. Šeimos gyvenimas – tai džiaugsmas, juokas ir linksmybės! Tad vyrui su Vandene niekada nenuobodu. Sąžiningai pasakius, ji vos spėja atsitokėti tarp dviejų nežabotų linksmybių seansų.

Žuvys

Žuvys – tai žmona-aktorė. Vyras niekada nežino, apie ką ji galvoja iš tikrųjų, ir, suprantama, neturi supratimo, kuo ji visą dieną užsiėmė. O štai jam pačiam visada yra kuo užsiimti: pirma, jis visą gyvenimą mėgina atspėti, kas jo mylimoji yra iš tikrųjų. Antra, jis turi būti mūras, medžiotojas, šeimininkas, meilužis ir įdomus pašnekovas. Nes jeigu po Žuvų ženklu gimusios damos neaprūpinsit, neapsaugosit, nepamaloninsit, nepralinksminsit ir nenuklosit jos kojų dovanomis, ji pamos uodega ir „Iki pasimatymo“. Jūs paklausite, ką santuokoje daro pati po Žuvų ženklu gimusi moteris? O, tai sunkiausia. Ji Puošia Savimi Buitį. Praktiškai, nesudėdama rankų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)