Brazilijoje seksui skiriama daug dėmesio, šios šalies tyrėjai netgi išsiaiškino ir paskelbė, kada lytinio akto metu vyrams kyla didžiausia grėsmė susižeisti savo pasididžiavimą, rašoma mirror.co.uk.

Išvados buvo padarytos išanalizavus penį sekso metu susižeidusių vyrų, kurie kreipėsi į medikus, pasakojimus. Iš viso ištirta 90 tokių traumų.

Vyrai susižaloja kai intensyvių judesių metu erekcijos būsenos lytinio organo nepataiko į makštį ir su didžiule jėga trenkiasi juo į gaktikaulį.

O didžiausi šansai patirti šią skausmingą ir nemalonią traumą egzistuoja kai vyras ima savo partnerę iš nugaros (vadinamoji „šuniukų“ poza), teigia brazilai. Antroje vietoje pagal pavojingumą – pernelyg uoli masturbacija.

Na, o trečioji pagal pavojingumą poza – kai moteris sueities metu yra ant viršaus.

Nacionalinės sveikatos tarnybos (NHS) duomenimis, Jungtinėje Karalystėje per 2016 metus užfiksuota 18 varpos lūžių. Nukentėjusieji teigė, kad traumas iš dalies lėmė ir tai, kad su partneriais lovoje jie siautė itin energingai.

Blogiausia yra tai, kad nelaimėliai rizikuoja po tokių traumų likti impotentais, o kuo jaunesnis vyras – tuo didesnį psichologinį smūgį jis patiria.