Visą lūpų paviršių nuspalvinkite pieštuku – tai makiažui suteiks profesionalumo, be to, padės ilgiau išsilaikyti.

Teptuku horizontaliais brūkštelėjimais užtepkite dažų, paskui vertikaliais pabrėžkite burnos kampučius ir viršutinės lūpos liniją. Pridėkite prie lūpų servetėlę ir padažykite dar kartą.

Lūpų centrą teptelkite blizgesiu, kad lūpos atrodytų putlesnės. Nereikėtų, kad tamsios lūpos labai švytėtų. “Italės arba palieka neutralios spalvos lūpas, arba dažo rubino ar tamsiai raudonais lūpų dažais”, - tvirtina rusiškojo “Vogue” žurnalo redaktorė italė Sabrina Vanotti. Taip pat ryžtingai ateinančio rudens/žiemos sezono mados pasirodymų metu Prada padalijo modelius į blyškių ir tamsių lūpų armijas.

Ekstravagantiškasis Johnas Galliano demonstravo retro makiažą, juodų lūpų įvaizdį papildęs pabrėžtomis akimis ir plona antakių linija. “Tamsiems lūpų dažams būtina lygi odos spalva, vos pastebimas akių makiažas ir santūriai paryškinti antakiai, kitaip veidas atrodys perkrautas, - sako Jamesas Kaliardosas, L’Oreal Paris vyriausiasis vizažistas. – Nereikia lūpų apvesti pieštuku – tai nešiuolaikiška.”.

Vyriausioji Chanel vizažistė Siuzana Sterling, atvirkščiai, mano, kad čia negalima išsiversti be griežtų linijų. “Gilios spalvos tinka ir jaunoms, ir brandžioms moterims, - įsitikinusi Siuzana, - tačiau svarbu neapsirikti dėl tono. Todėl bandykite išsirinkti lūpų dažus dažydamosi toje šviesoje, kokioje ketinate naudotis dažais. Gerai parinkti tamsūs dažai dera net biure”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją