Žaisti futbolą kauniečių naujokas pradėjo gimtinėje, kur pirma rimta karjeros stotele tapo aukščiausios lygos „Stella Club“ ekipa. Čia jis netrukus buvo pastebėtas ir 2015 m. pasirašė sutartį su Kataro „Al Shamal“ klubu.

2014 – 2015 m. sezone „Al Shamal“ žaidė pajėgiausioje Kataro lygoje, tačiau atvykus E. Kassi komanda jau buvo iškritusi į antrąjį divizioną.

Nepaisant to, egzotiškoje šalyje E. Kassi greitai apsiprato ir praleido du sėkmingus metus. Pirmajame sezone Katare jis iš viso pelnė 12, o antrajame – 15 įvarčių.

„Jaučiuosi laimingas pasirašęs sutartį su „Stumbro“ klubu. Tai vieta, kurioje turėsiu galimybę tobulėti ir pademonstruoti tai, ką sugebu. Visada norėjau žaisti Europoje. Mano svajonė yra vieną dieną rungtyniauti elitiniame Europos čempionate“, – fcstumbras.lt kalbėjo naujokas.

Futbolininkas taip pat papasakojo ir apie savo žaidimo stilių: „Aš puolėjas, kuris gali sėkmingai žaisti abiejomis kojomis. Esu gana greitas ir mėgstu rungtyniauti vadinamuoju devintu numeriu. Džiaugiuosi įgijęs vertingos patirties Katare, tačiau turiu didesnių ambicijų ir neabejoju, jog sprendimas papildyti „Stumbrą“ pasiteisins.“

Į Lietuvą E. Kassi buvo atvykęs dar gegužės mėnesį ir sėkmingai pasirodęs Kauno klubo peržiūroje sulaukė kvietimo netrukus sugrįžti bei pasirašyti sutartį.

Perėjimų langas Lietuvoje šiemet atsidarys birželio 23 d., tada naujokas ir galės debiutuoti Kauno komandoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)