Apie motiną ištikusį širdies priepuolį pranešė Kristina Orbakaitė.

„Mamą ištiko širdies priepuolis. Gydytojas skubiai atskrido iš Londono ir atliko visus reikalingus tyrimus“, – trumpai pablogėjusią sveikatos būklę komentavo K. Orbakaitė.

Tačiau pati garsiosios A. Pugačiovos dukra apie blogėjančią motinos sveikatą sužinojo tik po atliktų tyrimų ir pakartotinių vizitų klinikoje. Anot jos, primadona norėjo apsaugoti artimuosius nuo jaudulio ir nerimo. „Mama nenorėjo jaudinti manęs kol buvau Amerikoje“, – kalbėjo K. Orbakaitė.

Žurnalistams pavyko išaiškinti, kad detalūs tyrimai atlikėjai buvo atlikti po to, kai ji pajautė širdies priepuolio simptomus, o gydytojai nustatė, kad delsti negalima.

Vėliau vienoje Maskvos klinikų A. Pugačiovai buvo atlikta sudėtinga operacija. Žinomai moteriai medikai stentavo vainikines arterijas. Tai yra laikoma viena sudėtingiausių chirurginių procedūrų, skelbia life.ru.

DELFI primena, kad stentavimas garsiajai atlikėjai atliktas ne pirmąkart. Prieš dešimtmetį jai taip pat sėkmingai buvo atstatyta kraujotaka. Tačiau po metų operaciją vėl teko kartoti ir pakeisti stentus naujais. 2010 m. Izraelyje šou pasaulio atstovei buvo atlikta sudėtinga širdies operacija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)