Bijau, kad mano sužadėtinis sužinos viską apie mano praeitį. Po mėnesio mano vestuvės, tačiau mano išrinktasis net nenujaučia, kaip aš gyvenau anksčiau - daugybė vakarėlių, vienos nakties nuotykių, grupinio sekso ir gerokai vyresni meilužiai. Nesigraužiu dėl to, ką dariau. Tai mano gyvenimas. Tačiau bijau, kad vestuvių vakarą kuri nors mano draugė gali prasitarti arba pajuokauti ta tema taip, kad norėsiu skradžiai žemę prasmegti. Ką daryti?

Lina, 28 m.

Pareikalauk, kad jos prikąstų liežuvį. Tai jūsų šventė, o ne draugių iškalbos demonstravimo vakarėlis. Beje, kokios jos draugės, jei gali pliurpti tokius dalykus. Iškelk sąlygą - arba tyli, arba lieka už puotos durų. Kompromiso čia būti negali.

Man kyla kitas klausimas - ar tikra ir nuoširdi yra santuoka, kurioje egzistuoja paslaptys? Jei jau tu kažką slepi, gal paslapčių turi ir jis? Ar netaps šios paslaptys akmeniu, gramzdinsiančiu jūsų bendrą gyvenimą? Nesakau, kad turi pulti ir iškloti jam viską apie savo meilužius. Tačiau pagalvoti apie didesnį atvirumą bei pasitikėjimą verta.

Klausk seksologės: seksas@15min.lt