Kova tarp „Supermeno“ pravardę turinčio 39-erių metų 180 cm ūgio Kanados atstovo ir 29-erių metų 188 cm ūgio lenko baigėsi jau antrajame raunde, arbitrui užfiksavus techninį nokautą.

Į nokdauną lenkas buvo pasiųstas jau pirmajame raunde, o vos prasidėjus antrajam arbitras nusprendė, kad talžyti varžovo A. Stevensonui nebeleis.

„Supermenui“ tai buvo 29 pergalė (24 nokautai) per 30 profesionalo bokso dvikovų. Haityje gimusiam Kanados atletui čempiono diržas priklauso nuo 2013-ųjų, kai jis nugalėjo amerikietį Chadą Dawsoną. A. Stevensonas vienintelį kartą suklupo 2010 metais, kai nusileido JAV boksininkui Darnellui Boone‘ui 8 raundų kovoje. Tarp pussunkio svorio kategorijos sportininkų pagal populiarios bokso svatainės boxrec.com reitingą A. Stevensonas yra pirmas Kanadoje ir trečias planetoje.
Adonis Stevensonas

A. Fonfara 2012-2013 m. yra buvęs IBO (Tarptautinės bokso organizacijos) pasaulio čempionu. Jis profesionalų varžybose 29 kovas laimėjo (17 nokautų), 5-iose turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

Lenkijos ir Kanados boksininkai tarpusavyje jau galynėjosi 2014-aisiais. Tada pergalę taškais iškovojo A. Stevensonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)