H. Stricklandas mesdamas kamuoliuką pataikė B. Harperiui į klubą. Pastarasis metė į šalį lazdą, sviedė šalmą ir, tarsi ledo ritulyje, puolė savo varžovą smūgių kruša. Abiejų komandų žaidėjai pakilę nuo atsarginių suolo subėgo į aikštę skirti peštukų.

Dvikovą San Franciske 3:0 laimėjo „Nationals“ komanda.

MLB drausmės komiteto atstovai ištyrę incidentą teigė, kad H. Stricklandas sąmoningai taikėsi į oponento klubą, o B. Harperis bausmės susilaukė dėl muštynių.

„Kad ir ką jie nuspręstų, manęs tai nejaudina. Tačiau prisiimu atsakomybę už savo poelgį“, – teigė H. Stricklandas.

Žaidėjų priešiškumo šaknų galima ieškoti 2014 metų atkrintamosiose varžybose, kur B. Harperis specialiai mesdamas kamuoliuką pataikė į H. Stricklandą. Tuomet „Giants“ ekipa iškovojo trečią „World Series“ titulą per penkerius metus.

„Tiesiog beprotiška, kad tai pasikartojo praėjus trejiems metams, – kalbėjo B. Harperis. – Nežinau, kas vyko jo galvoje per pastaruosius dvejus metus. Jei jis turėjo problemų, galėjo su manimi tiesiog pakalbėti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją