Sportininkas, kuriam pareikšti kaltinimai vairavimu apsvaigus, dėl šio incidento kaltino netikėtą jam paskirtų vaistų reakciją.

„Suprantu, kad tai, ką padariau, rimta, ir prisiimu visišką atsakomybę už savo veiksmus“, - sakė jis.

„Noriu, kad visuomenė žinotų, jog alkoholis (su šiuo įvykiu) nesusijęs. Tai buvo netikėta reakcija į man paskirtus vaistus“, - tikino T. Woodsas.

„Aš nesupratau, kad sumaišyti skirtingi vaistai mane taip stipriai paveikė“, - teigė sportininkas.

Jis pridūrė: „Norėčiau iš visos širdies atsiprašyti savo šeimos, draugų ir gerbėjų. Aš taip pat iš savęs tikiuosi daugiau“.

Įtarus, kad vairuoja apsvaigęs nuo alkoholio arba narkotikų, sportininkas buvo sulaikytas ankstyvą pirmadienio rytą netoli savo gyvenamosios vietos ir po kelių valandų paleistas.

14 „Major“ serijos golfo turnyrų laimėjęs T. Woodsas pastaruoju metu dėl besitęsiančių nugaros problemų buvo priverstas atidėti savo grįžimą į sportą. Sportininkas buvo jau keturis kartus operuotas.

T. Woodsas yra vienas sėkmingiausių žaidėjų golfo istorijoje ir vienas daugiausiai uždirbančių pasaulio sportininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją