„Tai yra neteisinga. Tu dalyvauji pačiame svarbiausiame lenktynių pasaulyje čempionate ir atstovauji pajėgiai komandai, bet vietoje savų lenktynių, renkiesi kitas varžybas.

Matyt, tam yra rimtų priežasčių ir jos susijusios su kompanija „Honda“. Žinoma, kad Fernado tai bus nauja ir labai svarbi patirtis, bet tai yra visiškai nepriimtina. Jūs galite apie tai paklausti bet kurio „Formulės-1“ komandos vadovo“, – portalas Crash.Net.

„Formulės-1“ lenktynių etapas Monake vyks gegužės 28-ą dieną. F. Alonso vienerioms lenktynėms komandoje pakeis britas Jensonas Buttonas.

F. Alonso „Indianapolis-500“ lenktynėse vairuos „Andretti Autosport Honda“ komandos automobilį. Šią ekipą remia „McLaren“.

Precedentas jau yra buvęs. 2015 metais Le Mano (Le Mans) automobilių lenktynėse dalyvavo kitas „Formulės-1“ atstovas vokietis Nico Hulkenbergas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)