„Kuo daugiau apie tai galvojau, tuo geriau supratau, jog mano dukra kažkada perskaitys šį straipsnį, – paaiškino aktorius. – Įsivaizdavau, kaip ji, beveik dvidešimtmetė, tyrinėja ir atranda savo seksualumą ir svajoja apie tai, kaip suras savo tikrąją meilę.“

„Mėginau įsivaizduoti dalykus, kuriuos norėčiau, kad ji perskaitytų ir kurie padėtų jai geriau suprasti vyrus, seksą ir partnerystę. Ir tuomet suvokiau keistą dalyką. Nenoriu, kad atsakymų ji ieškotų išoriniame pasaulyje. Mano didžiausias noras yra tas, kad ji nebijotų visuomet išlikti savimi, ir nesvarbu, kuo, jos manymu, vyrai norės, kad ji būtų“, – rašo Ch. Tatumas.

Ir tokios mintys kyla iš istorijos, kaip jis susipažino su savo žmona Jenna Dewan Tatum. Jie susipažino filmuodamiesi juostoje „Šokio ritmu“, tarp jų iš karto užsimezgė ryšys.

Tačiau savo laiške dukrai aktorius paaiškina, kad jį „užkabino“ ne tai, o Jennos nebijojimas pripažinti, kad jis buvo toks, kokio ji visuomet norėjo. Tai buvo tiesiog meilė.

„Ji neįsivaizdavo, ką aš pasakysiu ar kaip sureaguosiu. Tačiau tai buvo jos tiesa. Pamenu, kaip jaučiau tą neįtikėtiną emocijų antplūdį. Tai buvo seksualiausias jos kada nors man padarytas dalykas,– atsiminė aktorius. – Jaučiau jėgą, nes tą akimirką ji priėmė mane tokį, koks aš esu. Su visomis geromis ir blogomis savybėmis. Žinojau, kad ji nevertino manęs ir nesitikėjo, kad atitiksiu kažkokį lūkesčių rinkinį.“

„Tas jos radikalus autentiškumas ir privertė mane ją įsimylėti iki ausų, – pripažino Ch. Tatumas. – Ir to linkiu savo dukrai. Kad iš meilės nieko iš anksto nesitikėtų ir neleistų išankstiniams standartams ją paveikti. Ji turi žinoti, ko nori, ir jaustis galinti veikti pati.“

Tai yra žinia, kurią, kaip tikisi aktorius, išgirs visi vyrai ir moterys.

„Kai vis daugiau moterų ras tą jėgą savyje, pasaulis taps magiška vieta. Mes gyvename visuomenėje, kur vyrai ir moterys yra išmokyti atlikti tam tikrus vaidmenis. O dabar ateina nuostabus metas, kai žmonės pagaliau ima išsilaisvinti iš šių vaidmenų. Ypač moterys suvokia, kad jos nebeturi atitikti tam tikrų socialinių ir seksualinių standartų. Ir tai keičia tai, ko joms reikia iš vyrų ir koks apskritai yra vyrų vaidmuo“, – teigia aktorius.

DELFI primena, jog Ch. Tatumas savo karjerą pradėjo kaip striptizo šokėjas. Tuomet jam buvo 18 metų. "Buvau jaunas, kvailas ir norėjau užsidirbti", - yra pasakojęs aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)