Mano atostogos trumpos – vos 3-4 dienos – todėl ir istorija, kurią papasakosiu, yra trumpa.

Prieš mėnesį, o gal ir daugiau, viename populiariame Lietuvos pajūrio mieste motelyje užsisakiau kambarį dviem asmenims. Jame turėjome apsistoti 3-4 dienas.

Atėjus užsakytam laikotarpiui, nuvykau į motelį ir sužinojau, kad kambarių nebėra, nes tomis dienomis atvažiavo daug žmonių. Keisčiausia, kad manęs dar vakarą prieš kelionę klausė, ar tikrai atvyksime, nes buvo bjaurus oras (nors man tas nieko nekeičia).

Po šio nesusipratimo man pasiūlė kambarius, kuriuose net langų nėra... Žinote, toks poilsis man pasirodė nepriimtinas ir teko ieškoti nakvynės kitur. Šalia radome kitą motelį, kuriame buvo laisvų kambarių, puikiai pailsėjome, tačiau išmokome pamoką.

Niekada negali būti tikras, kad tai, ką prieš mėnesį suplanavai, puikiai pavyks.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame jūsų – kas jus nustebino, nuvylė, su kokiomis gudrybėmis atostogaudami susidūrėte, ko patartumėte vengti, kur važiuoti, o ką praleisti? Papasakokite ir padėkite kitiems susiorganizuoti svajonių atostogas! Pasidalykite patirtimi, papasakokite, kiek išleidote, ir atskleiskite, kokią sumą vis dėl to reiktų skirti skirtinguose pasaulio kraštuose ir Lietuvoje.

Už geranoriškumą dalijantis patirtimi su kitais, trims jūsų skirsime po prizą – po V. Papievio knygą „Vienos vasaros emigrantai“. Savo patirtis siųskite spausdami pilką mygtuką žemiau arba el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Atostogos“ iki gegužės 18 d.