Užsienio naujienų portalai suskubo kelti teorijas – ar tai jaunąja maištininke pramintos merginos noras nepaklūsti visuomenėje nusistovėjusiems standartams? O gal tai aiški feministinė pozicija? O gal jauna mergina tiesiog... pamiršo į kelionę įsidėti skustuvą?

Kad ir kaip bebūtų, Majamio paplūdimyje su draugais pramogavusi Lourdes nė nesivargino dangstyti savo apžėlusių pažastų.

Ištikimiausi Madonnos gerbėjai tikrai prisimena, kaip 2014 metais savo feisbuko paskyroje popkaralienė pasidalino nuotrauka, kurioje įsiamžino su neskustomis pažastimis.

Tokiu būdu atlikėja norėjo išreikšti savo požiūrį į natūralumą ir laisvą meilę.

„Ilgi plaukai. Nesvarbu“, – tąkart rašė atlikėja. Nieko nuostabaus, kad toks jos poelgis sulaukė daug kontroversiškų reakcijų.
Madonna

Tačiau šių dviejų išsišokėlių elgesys nesukrėtė taip, kaip Julios Roberts akibrokštas, kai 1999 metais Londone per „Notting Hillo“ premjerą ji iškėlė savo rankas pasisveikinti su gerbėjais.

Neskustų Holivudo žvaigždės pažastų nuotraukos apskriejo pasaulį. Tačiau garsioji aktorė į apkalbas ir patyčias nekreipė dėmesio. J. Roberts su nesutvarkytomis pažastimis viešumoje pasirodė dar ne kartą. Todėl užsienio žiniasklaida vylėsi, kad šis Julios akibrokštas yra koks nors kilnus pareiškimas, bet ne apsileidimas.

2008 metais ant raudonojo kilimo gėdos turėjo ir atlikėja Beyonce. Gerbėjai tąkart jos nenukarūnavo. Anot jų, visada savo išvaizda stropiai besirūpinanti atlikėja, turbūt, tiesiog vonioje turėjo prastą apšvietimą.

Dėl nehigieniško vaizdelio raudonuoti teko ir populiariosios muzikos princesei Britney Spears. Dainininkė per 31-ąją Amerikos Muzikos apdovanojimų ceremoniją visus šokiravo atidengusi savo plaukuotas pažastis.

Žvaigždės, kurios ne visuomet skuta pažastis – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)