Juma – katytė, kurios akyse spindi viso pasaulio šviesa ir džiaugsmas, o širdutėje plaka viso pasaulio gėris. Išgyvenimai, kuriuos šios mielos rainiukės sesutės spėjo patirti, buvo labai dramatiški ir skausmingi. Joms labai pasisekė, kad savo kelyje sutiko nuoširdžius ir rūpestingus žmones, neleidusius mirti nuo ligų, bado ir šalčio po daugiabučio balkonu.

Katytės – smalsios, aktyvios, žaismingos. Abi sterilizuotos, gavę visus reikalingus skiepus. Dažnai svajoja apie tai, kad gyvena jaukiuose ir šiltuose namuose, turi mylinčius ir rūpestingus žmones. Padėsite joms juos sutikti?

Padovanokite joms šypseną, kurios jos niekada neturėjo, padėkite joms surasti savo gabalėlį dangaus ir laimės. Padarykite taip, kad kiekviena tamsi diena, šviestų vilties spinduliu. Atverkite savo širdį nematančiai Junai ir gėriu trykštančiai Jumai, o jos Jums atvers savąsias, pripildytas šilumos žmogui. Būkite tais, kurie kaip tik ir yra reikalingi šioms katytėms. Būk Junos akimis ir Jumos širdimi. Atraskite meilę ir padarykite taip, kad ji toliau augtų žemėje.

Jeigu norite padovanoti joms neišsenkantį džiaugsmą, skambinkite arba rašykite tel. 8 602 63 641, el.p. anzelika.lggd@gmail.com. Globojamos Vilniuje VŠĮ „Kaimo grandinė“, į naujus namus iškeliaus pažymėtos mikroschemomis.