Rungtynės prasidėjo atkaklia ir nuožmia kova, nei vienai iš komandų nesusikraunant solidesnės persvaros. Tačiau pirmą rungtynių pusę geriau užbaigė svečiai, kurie prieš ilgąją rungtynių pertrauką turėjo dviejų įvarčių pranašumą (12:10).

Antroje susitikimo pusėje klaipėdiečiai neleido varžovams atitrūkti, o po keletos minučių ir išlygino rezultatą. Likus žaisti 10 minučių iki susitikimo pabaigos, tarp ekipų vis dar buvo visiška lygybė 21:21, tačiau paskutinėmis rungtynių minutėmis klaipėdiečiai sužaidė užtikrinčiau: 7 metrų baudinį atlaikė Benas Vaicekauskas, o puikias rungtynes žaidęs Lukas Juškėnas savąjį baudinį realizavo ir taip išplėšė itin svarbią pergalę uostamiesčio ekipai 24:23.

Ši pergalė išsaugojo Klaipėdos rankininkų viltis patekti į kitą varžybų etapą. Tam „Dragūno“ klubui būtinai reikės sekmadienį iškovoti pergalę prieš „Kehra/Horizon“ ekipą bei tikėtis, jog pastarieji Rygoje iškovos pergalę prieš „Celtnieks“ komandą. Galiausiai „Dragūnui“ reikės dar ir tų pačių latvių paslaugos – pergalės prieš HC „Viljandi“ ekipą sekmadienio rungtynėse. Tik susiklosčius tokiam scenarijui klaipėdiečiai liktų ketvirti ir žengtų į kitą Baltijos lygos etapą. Vietą ketvirtfinalyje jau yra iškovojusi Kauno „Granito – Kario“ ekipa, tuo tarpu VHC „Šviesa“ savo pasirodymą Baltijos lygoje jau baigė.

Klaipėdos „Dragūnas“: Lukas Simėnas ir Lukas Juškėnas po 8, Laurynas Simonavičius 3, Benas Butkus 2, Arvydas Bučius, Mindaugas Meškauskas ir Benas Vaicekauskas po 1.

HC „Viljandi“: Kristo Voika 7, Sergei Rodjukov 6, Ott Varik 4, Kristo Jarve 3, Sten Maasalu, Kristjan Kovat ir Rasmus Ots po 1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją