Incidentas įvyko vasario 25-ą dieną – greičio mėgėją A. Kokoriną pastebėjo ne tik kiti eismo dalyviai, bet ir policijos pareigūnai.

„Aš vienu ratu išvažiavau į priešingą eismo juostą, nes rengiausi sukti į kairę. Jokių lenktynių ten nebuvo“, – tikino futbolo rinkoje 6 mln. eurų vertinamas žaidėjas. Jo agentas Kirilas Loginovas pasakoja tą pačią įvyko versiją.

Pažeidėjui garantuotai gresia 5 tūkst. rublių (apie 81 eurą) bauda ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas pusei metų. Policija praneša, kad jis kelių eismo taisykles pažeidžia ne pirmą kartą, tad bausti siūlo griežčiausiai.

Praėjusių metų sausį sportininkas kirto dvigubą ištisinę juostą, kad aplenktų lėčiau važiuojančius automobilius. Tuomet jis sėdėjo prie auksinės spalvos „Lamborghini“ vairo. Čia jį pažeidžiant taisykles užfiksavo vieno automobilio vaizdo registratorius.

Šį sezoną A. Kokorinas 28 rungtynėse per visus turnyrus pelnė 8 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Artimiausias rungtynes „Zenit“ ir A. Kokorinas žais su CSKA. Rusijos čempionato 18-o turo dvikova vyks šeštadienį Maskvoje.

Овечка 🐑

A post shared by Kokorink9 (@kokorin9) on Feb 8, 2017 at 10:11am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)