Britų populiariosios muzikos duetas „Erasure“ pernai šventė karjeros 30-metį. Ta proga, buvo iš naujo išleisti visi grupės albumai, tačiau duetas neapsiribojo tik senų įrašų atnaujinimu. Gerbėjų laukia naujas studijinis darbas, kurio laukėme dvejus metus. Pastarasis dueto studijinis albumas „The Violet Flame“ buvo išleistas 2015 m. rugsėjį.

Albume „World Be Gone“ viso bus dešimt naujų dainų. Visų dainų autoriais ir atlikėjais yra „Erasure“ muzikantai, kuriems įrašų studijoje talkino prodiuseris Matty Green. Pranešama, kad Andy Bell ir Vince Clarke pasirašys ant 500 pirmųjų albumo kopijų. To negana, skelbiama, kad iki balandžio 7 d. iš anksto įrašą užsisakiusių melomanų vardai bus atspausdinti „World Be Gone“ buklete.

Norėdami kuo plačiau pažymėti naujo albumo išleidimą, „Erasure“ surengs tris koncertus Glazge, Mančesteryje ir Londone. Vėliau duetas išsiruoš į keturis mėnesius truksiančias Robbie Williams gastroles „The Heavy Entertainment Show Tour“. Rugpjūčio 16 d. „Erasure“ pradės R.Williamso koncertą Vilniaus Vingio parke.

Robbie Williams ir Erasure bendrą koncertą Vilniaus Vingio parke pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, netrukus pakviesiantis į retro muzikos karalių „Postmodern Jukebox“, amerikiečio dainininko Jason Mraz ir britų atlikėjo Tomo Odello koncertus Vilniuje, tradiciškai rengiamus festivalius „Summer In The City“ ir „Radistai Village‘17“, Trakų pilyje vyksiantį rokerio Alice Cooper šou ir daugelį kitų renginių.

„Erasure“ albumą „World Be Gone“ pristatanti ištrauka:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)