O buvo taip. Stovėjom su drauge parduotuvės eilėje, prieš mus ant kojų bandė išsilaikyti vyras kuris, laikė rankose butelį „vyno“. Atsisukęs į mus jis pradėjo rėkti, aiškinti kažką, kad kas mes per žmonės, kad nemokam rusų kalbos, sakė, kad jis yra didvyris, nes pats moka septynias kalbas.

Visi parduotuvėje buvę žmonės, manau, girdėjo, ką jis sakė, ką aiškino. O mes su drauge tiesiog stovėjom ir bandėm nekreipti dėmesio. Bet įsikišo pilietis, stovėjęs kitoje eilėje, ir garsiai visų paklausė: „Ar galima Lietuvoje nusipirkti alkoholio esant neblaiviam?“.

Kad ir kaip būtų keista, visi pradėjo širsti ant to, kuris uždavė šį klausimą, neva, „eik prie Seimo ir ten aiškink visiems įsakymus, ką čia kalbi, žmogus nori ir geria, ar Tau skauda?“.

Pasijutome dar nesmagiau, nes tas pilietis bandė mus apginti, o pats liko užpultas. Pardavėja turbūt nieko negirdėjo ir net nepastebėjo, kad mokantysis daug kalbų yra išgėręs, ir sėkmingai pardavė alkoholį. Mažuma pas mus piliečių – dauguma tiesiog šalies gyventojai.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!