Pirmadienį FA taurės penktame etape „Sutton United“ namie 0:2 pralaimėjo „Arsenal“ futbolininkams, tačiau visą dėmesį iš ne „Premier“ lygos komandos susiglemžė W. Shaw, rungtynių metu demonstratyviai sušlamštęs nemažą pyragėlį. Treneris Paulas Doswellas tuo nebuvo patenkintas.

45 metų per 130 kg sveriantis atsarginis vartininkas, taip ir nepasirodęs aikštėje, puikiai jautėsi apsuptas žiniasklaidos dėmesio. W. Shaw sutartis su „Sutton United“ baigiasi po šio sezono, tad žurnalistai šmaikščiai teiravosi, ar jis nesutiktų sustiprinti „Emirates“ stadiono šeimininkų gynybą.

„Daugelis žaidėjų ten gauna apie 40 tūkst. svarų per dieną, kas yra labai nedaug. Ko jums reikėtų, kad pereitumėte į „Arsenal“, - su šypsena klausė žiniasklaidos atstovai. W. Shaw dūrė pirštu į lėkštę su keturiais pyragėliais studijoje ir atsakė: „Dar du tokie patys ir aš jau ten. Neabejokite.“

Juokai juokais, tačiau W. Shaw šios FA taurės rungtynės gali atsirūgti. Mat jis puikiai žinojo apie vienos lažybų kontoros statymą 8 prie 1, kad jis mačo transliacijos metu suvalgys pyragėlį.

Speciali lažybų komisija jau pradėjo tyrimą dėl W. Shaw atvejo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)