Šiame mače kauniečių sudėtyje debiutavo komandą papildęs vartininkas iš Brazilijos Rodrigo Josviaki, kuris dar pirmame kėlinyje keletą kartų gelbėjo kauniečius nuo įvarčio, tačiau įpusėjus kėliniui po puikaus Rafaelio Ledesmos perdavimo jis išbėgo iš vartų, nepasiekė kamuolio, o tuo pasinaudoję latviai pasiuntė kamuolį į vartų tinklą – 0:1.

Dar pirmame kėlinyje „Stumbras“ atliko du keitimus, o įvartis subrendo 35-ą minutę, kai po keitimo aikštėje pasirodęs Oumaras Sissoko atliko gerą perdavimą į baudos aikštelę Benjaminui Boatengui, kuris dvikovoje pranoko varžovų gynėją ir vartininką bei pasiuntė kamuolį jau į tuščius vartus – 1:1. Pirma mačo dalis taip ir baigėsi.

Iš karto po pertraukos „Stumbras“ į aikštę išleido Dominyką Barauską, o kėliniui įpusėjus keitimų karuselė tradiciškai įsisuko ir buvo pakeista beveik visa sudėtis.

Antrame kėlinyje „Stumbras“ akivaizdžiai perėmė žaidimo kontrolę į savo rankas ir sukūrė ne vieną pavojingą epizodą. Puikiai į žaidimą įsiliejo Levanas Macherašvilis, kuris ne tik gerai skirstė kamuolį, bet ir 76-ą minutę po Donato Koniko perdavimu įmušė puikų įvartį – 2:1.

Galimybių pasiųsti kamuolį į vartus „Stumbras“ turėjo ir daugiau, tačiau šansai liko neišnaudoti. Savo ruožtu dvikovos pabaigoje rezultato vos neišlygino „Jelgava“, vis tik fantastišką reakciją pademonstravo R. Josviaki.

Kaip ir rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“, šį kartą taip pat netrūko emocijų. Buvo parodyta ne viena geltona kortelė, keletą kartų mačo metu kilo susistumdymai tarp abiejų ekipų žaidėjų. Vis tik pasibaigus rungtynėms žaidėjai vieni kitiems paspaudė rankas ir padėkojo už kovą.

Kitas draugiškas rungtynes Kauno „Stumbras“ žais artėjantį šeštadienį (vasario 25-ą dieną) išvykoje su Kėdainių „Nevėžiu“.

„Stumbro“ starto sudėtis: Rodrigo Josviaki, Jardel Nazare, Lukas Artimavičius, Andre Almeida, Vilius Armanavičius, Ainas Bareikis, Marcos Junior, Danielis Romanovskis, Benjamin Terry, Leonid Mušnikov, Benjamin Boateng.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją