Prieglaudoje ji buvo labai senas ir ligotas gyvūnas ir visiems atrodė, jog jai nedaug beliko gyventi. Tuo metu susitiko kalytės ir marketingo vadove Ašvilio gyvūnų prieglaudoje dirbančios Heather Hayes žvilgsniai. Ši akimirka amžiams pakeitė jų gyvenimus.

Prieglaudoje dirbantys žmonės abejojo, ar Jay-Z apskritai gali būti priglausta dėl savo itin blogos sveikatos“, – moteris sako „The Dodo“.

„Pasakiau – leiskite man ją atsivesti į namus nakčiai. Jei nuspręsime, kad jos gyvenimas nebėra kokybiškas, turėsime su ja atsisveikinti. Bent ji bus mylima visą parą", - sakė moteris.

Nuo tos dienos jau praėjo 4 nuostabūs metai. Taip, kalytė išgyveno kitą dieną, ir dar kitą, ir dar... Tiesą sakant, meilė jai suteikė antrą šansą gyventi. „Parsivesti namo pamirštus gyvūnus ir suteikti jiems šeimą yra nuostabu. Kalytė turėjo neįtikėtinai stiprų norą gyventi", - kalbėjo moteris.

„Jay-Z išmokė mane saugoti pagyvenusius gyvūnus, kuriems kasmet vis labiau reikia meilės ir patogumo, ypač paskutiniais gyvenimo metais. Tuo jie primena žmones“, – sako naujoji Jay-Z šeimininkė.