Gaminimo laikas: 40 min.

Porcijoje: apie 620 kcal

(2 porcijos)













2 svogūnai,
cukinija (apie 300 g),
raudonoji paprika,
16 mažų pievagrybių,
16 vynuoginių pomidorų,
250 g kietos sojų varškės,
8 šaukštai alyvų aliejaus,
2 šaukšteliai druskos.

1. Svogūnus nulupame ir supjaustome į aštuonias dalis. Cukiniją nuplauname, nuvalome ir supjaustome apskritais gabalėliais.

2. Papriką nuplauname, išvalome ir supjaustome keturkampiais gabalėliais.

3. Nuplauname ir nuvalome pievagrybius bei pomidorus.

4. Sojų varškę supjaustome 2-3 cm dydžio kubeliais. Ant šašlyko iešmo pakaitomis mauname daržoves ir sojų varškės kubelius, kad kepsnys būtų margas. Paskui patepame aliejumi ir apibarstome druska. Kepdami ant grotelių vartome, kad visi šonai parustų.