Gaminimo laikas: 40 min.
Porcijoje: apie 620 kcal
(2 porcijos)
2 svogūnai,
cukinija (apie 300 g),
raudonoji paprika,
16 mažų pievagrybių,
16 vynuoginių pomidorų,
250 g kietos sojų varškės,
8 šaukštai alyvų aliejaus,
2 šaukšteliai druskos.
1. Svogūnus nulupame ir supjaustome į aštuonias dalis. Cukiniją nuplauname, nuvalome ir supjaustome apskritais gabalėliais.
2. Papriką nuplauname, išvalome ir supjaustome keturkampiais gabalėliais.
3. Nuplauname ir nuvalome pievagrybius bei pomidorus.
4. Sojų varškę supjaustome 2-3 cm dydžio kubeliais. Ant šašlyko iešmo pakaitomis mauname daržoves ir sojų varškės kubelius, kad kepsnys būtų margas. Paskui patepame aliejumi ir apibarstome druska. Kepdami ant grotelių vartome, kad visi šonai parustų.