„Šio renginio misija yra supažindinti su aukščiausios kokybės kava ir žmonėmis, kurie ja pasirūpina, įdėdami dalelę širdies į kiekvieną kavos puodelį. Pristatydami tai, kas pasaulyje naujausia ir geriausia, siekiame ne tik praplėsti akiratį, bet ir pasiūlyti žmonėms galimybę išbandyti ir išrinkti tai, kas labiausiai patinka kiekvienam asmeniškai“, - sako renginį organizuojančios Lietuvos ypatingos kavos asociacijos prezidentas Nidas Kiuberis.
Praplėsti savo žinias, skonius ir gerai praleisti laiką kartu su šeima ar draugais visą ateinančią savaitę siūlo didieji kavos tinklai ir ypatingos kavos vietos ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Klaipėdoje, Anykščiuose, Utenoje bei Marijampolėje.
O vasario 17-19 d. net per tris prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ aukštus bus išsidėstę geriausi šalies kavos meistrai, mylėtojai, skrudintojai, kviečiantys paragauti rinktinės kavos naujienų iš viso pasaulio. Čia savaitgalį vyksiančių Baristų, Piešimo pieno puta ir Kavos ragavimo čempionatų metu paaiškės, kas šiemet keliaus atstovauti Lietuvai pasaulio čempionatuose.
Šeštadienį, vasario 18 d., PLC „Panorama“ paveikslą iš kavos kurs menininkė Jolita Vaitkutė. Šaltibarščių motyvais atkartojusi prezidentės Dalios Grybauskaitės atvaizdą, išdegintomis duonos riekelėmis sukūrusi rekordinį Katedros paveikslą ir kitais netikėtais kūriniais garsi jaunoji kūrėja nepaliks abejingų ir šį kartą.
Kavos savaitės lankytojus maloniai nustebins ir naujausiomis technologijomis paremti „Paulig“ biometriniai žaidimai. Desertų ir konditerinių subtilybių mėgėjams skirta maisto ir kavos derinimo praktika, kurios metu savo rekomendacijomis dalinsis baristos ir kulinarinių knygų autoriai. Taip pat šventėje laukia staigmenos ir konkursai visai šeimai. „Dr. Oetker“ keksiukų dekoravimo konkurso taisykles ir išsamią „Coffee Week 2017“ programą rasite www.coffeeweek.lt.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)