DELFI skaitytojas Arūnas pasidalijo pirkimo kvitu, kuriame matyti, kad svetur už 6 rūšių prekes jis išleido kiek daugiau nei 640 zlotų arba apie 150 eurų (pagal sausio 18 d. valiutų kursą – apie 146 eurus): Arūnas įsigijo tokių mėsos produktų kaip šoninės, faršo, sprandinės, nugarinės, šonkaulių, vištienos.
Vyras taip pat pasidalijo lentele, kurioje nurodė, kiek, jo manymu, tuo metu būtų už tas pačias prekes sumokėjęs Lietuvoje – ją galite pamatyti žemiau (kainos zlotais į eurus buvo verčiamos pagal sausio 18 d. buvusį valiutų santykį, kai skaitytojas lankėsi Lenkijoje – šiuo metų kainos būtų kiek didesnės).

Pagal skaitytojo skaičiavimus, nusprendęs mėsos produktus pirkti Suvalkuose, Lenkijoje, esančioje parduotuvėje, jis sutaupė kiek daugiau nei 36 eurus. Tiesa, kelionės išlaidų į Lenkiją jis neįvardijo.

Esate vykę apsipirkti į Lenkiją? Pasidalykite savo patirtimi! Ar pastebėjote kainų skirtumus, ką pirkote, ar pavyko sutaupyti? O gal atvirkščiai – išleidote daugiau, nei tikėjotės? Jūsų minčių lauksime el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Lenkija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (545)