Besistengdami išlaviruoti tarp visų šių daug dėmesio reikalaujančių veiklų, neapleiskite santykių – išsikelkite kaip prioritetą šiuos devynis dalykus, kuriuos kasmet turite nuveikti dviese. Tai sustiprins jūsų kaip poros tarpusavio ryšį ir santykius, juos brandins, rašoma purewow.com.

Sušaukite visuotinį susirinkimą finansų klausimais

Neabejojame, kad judu abu puikiai susigaudote savo šeimos finansuose ir išmanote taupymo ir investavimo klausimus, bet retkarčiais – bent kartą per metus – verta susėsti ir visa tai aptarti, taip pat išsikelti trumpalaikius ir ilgalaikius šeimos finansinius tikslus bei suplanuoti, kaip jų sieksite. Tokiu būdu dar ir patikrinsite, ar nesenka santaupos arba vaikų mokslams taupomi pinigai.

Smarkiai susibarkite

Dėl Dievo meilės, jei jūsų vyras niekaip neišmoksta tinkamai sudėti indų į indaplovę, pasakykite jam pagaliau. Ir negailėkite savo balso – kuo daugiau decibelų, tuo geriau. Jums pačiai palengvės, be to, tai pagerins santykius, nes po gero barnio teks susėsti ir tartis dėl kompromisų.

Pasimylėkite naujoje neįprastoje vietoje

Pavyzdžiui, virtuvėje... Arba ant galinės automobilio sėdynės (tik ne dieną viešoje vietoje). Svarbiausia, kad jus abu tai jaudintų.

Susitikite su kita nelabai pažįstama pora

Pavyzdžiui, su tais mama ir tėčiu, su kuriais praėjusią savaitę susipažinote per tėvų susirinkimą. Ko gero apsikeitėte su jais kontaktais, tad ir susisiekite. Susitikite keturiese ir pažiūrėkite, kas iš to išeis. Jei patiks bendrauti – turėsite naujus, netoliese gyvenančius draugus, o jei bus nejauku – na, ką gi, per kitą vaikų pasirodymą galite pasislėpti salės gale.

Visą savaitgalį kartu žiūrėkite naują serialą

Nes geriausi savaitgaliai tokie, kai visą dieną neišlendame iš pižamų ir vieną po kitos žiūrime naujausio serialo serijas, nuo kurių mūsų nepajėgia atitraukti net ir šeštadienio popietės jogos užsiėmimas.

Kartu užsirašykite pas gydytoją profilaktinei apžiūrai

Profilaktiškai pas gydytoją užtenka apsilankyti kartą per metus. Priminkite vienas kitam apie tai ir įtraukite vizitą į savo kalendorius, nes jūsų abiejų sveikata yra svarbi.

Kartu atlikite drabužių spintos reviziją

Jis turi 259 poras marškinėlių. Jūs turite 17 porų įvairiausių spalvų ir būklės tamprių. Tad skirkite laiko ir atrinkite daiktus, kurie jums nebereikalingi. Patikėkite, atsikračius senų daiktų, ne tik lengviau kvėpuoti, bet ir atsiranda daugiau vietos naujiems drabužiams.

Ir kartu „nusimulinkite“ nuo darbo

Apsimeskite, kad sergate, o vietoj to, kad sėdėtumėte namie, nuvažiuokite, pavyzdžiui, į kitą miestą ir praleiskite dieną tik dviese klaidžiodami po miestą ar mėgaudamiesi desertu jaukioje kavinėje.

Leiskite sau nueiti į prabangų pasimatymą tiesiog šiaip, be jokios progos

Nebūtina leistis į kruizą aplink pasaulį, užteks išeiti į miestą – pavakarieniaukite prabangiame restorane, nueikite pašokti, netgi galite išvykti kur nors savaitgaliui. Tiek užteks, kad pabūtumėte kartu ir sustiprintumėte savo santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)