Skaidrios, permatomos dėžutės, konteineriai bei durelės palengvina daiktų paiešką. Tokiu būdu daiktai yra saugomi, bet neslepiami.

Darbo kampelis sutvarkytas racionaliai: atviras medinis stelažas iš šviesaus medžio – tinkamas sprendimas mažam kambarėliui. Puiki idėja yra permatoma širma, skirianti jūsų darbo ir poilsio zonas. Tokia širma gali turėti begalę kišenėlių, skirtų smulkmenoms.

Ją visiškai nesudėtinga pasidaryti patiems. Karkasas gali būti metalinis arba medinis, o užpildantis audinys – šviesus ir būtinai permatomas. Kišenėlėse galėsite saugoti žurnalus, kompaktinius diskus ir kitokius ryškius daiktus.

Kad darbo kampelis būtų tvarkingas, panaudokite modulinius stelažus. Prireikus juos galima papildyti naujais elementais, praplėsti į aukštį arba į šonus. Konteineris ant ratukų buvo skirtas virtuvei, tačiau į baldų paskirtį reikia žiūrėti kūrybiškai, tiesa? Baltas plastikas kambariui suteikia jaunatviškumo ir lengvumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją